9   22
1   31
5   116
1   80
1   56
31   67
11   75
12   47

Hur spenderar man en regnig dag på bästa sätt?

Hur spenderar man en regnig dag på bästa sätt? Man ser till att boka in en dejt med sin bästa vän. Som råkar ha exakt samma outfit på sig som du. Borde kanske skriva att vi är twins från och med nu? Sen tar man och äter lunch på bästa stället i stan.

Det syns så tydligt på mitt hår när vi har dåligt väder för det tål verkligen inte fukt. Vår lägenhet är konstant fuktig här hemma tack vare alla växterna men tråkigt nog vänjer sig aldrig håret. Men vi hade det så mysigt trots regnet. Dock påverkar verkligen värmen vår aptit för ingen av oss orkade äta upp. Dags att börja dela tallrik igen. Blir ju även så mycket billigare. Jag testade en Steak minute. Klassisk lövbiff med chilibearnaise, lökringar, persilja marinerade tomater, lök, parmesan & pommes. Den var helt okej. Jag är inte så mycket för lövbiff då jag gillar kött med mycket saft och fläk. Men tycker man om magert kött så är denna absolut att rekommendera.

Bestie tog sin caesarsallad som vanlig och sen delade vi på en efterrätt. Vi satt som vanligt och pratade om det senaste som hänt. All shopping vi har gjort. Hon är lika dan som jag. När hon sparar så sparar hon och när hon spenderar då spenderar hon. Sa jag förresten att vi är twins? haha. Dock tipsade vi varandra om lite nya aktier så det kommer nog bli lite aktieköp för min del snart. Jag tycker det är svårt att hitta aktier som känns rätt.

“Jag är noga med att investera i företag som har bra värderingar och framför allt värnar om miljön”

Men jag brukar alltid lägga till aktier som känns intressanta och följa dom i min bevakningslista. Då kan jag se ifall det är värt att investera i. Sen försöker jag också köpa aktier när aktien har gått ner men det är rätt svårt att pricka in det utan att falla minus i början. Men man lär sig med tiden.

Nu tänker jag spendera resten av kvällen i sängen framför A Handmaid´s Tale.

Hade tänkt sluta se den för den är så hemsk. Men så började jag och Therése prata om den. Hon är redan på tredje säsongen så jag försökte få henne att spoila vad som händer. Jag har redan kollat upp på imdb vilka som är med i kommande säsonger så jag vet när folk ska dö haha. Men jag hatar denna typen av spänning som är i serien. Den får mig att må illa. Förmodligen för att detta är så nära inpå. Det som sker i serien skulle kunna ske i verkliga livet. Therése ville dock inte spoila något trots att jag bad henne men nu har vi bestämt att jag ska höra av mig när jag kollat några avsnitt så vi kan diskutera det som hänt. Lite som en book club fast istället en film club om serien.

6 tips på filmer och serier som ni måste se denna sommaren

Dela

10 Kommentarer

 1. 18 juni, 2019 / 19:06

  Haha jag kommer ihåg när jag och min bästis kom till skolan i exakt likadana kläder fast vi var ovetande om det innan. Helt sjukt att det kan bli så! 😀 Kramis

 2. 18 juni, 2019 / 22:26

  Åh, så mycket gott! Med den måltiden (och efterrätt!) kan jag tänka mig att ni hade en mysig dejt, du och din bästis.
  Kram

 3. 19 juni, 2019 / 01:41

  Vad mysigt! Haha urgulligt att ni har samma outfit utan att ha planerat det? Sånt är kul om/när det händer 🙂

 4. 19 juni, 2019 / 07:19

  Men så mysigt och gott! 😍

 5. 19 juni, 2019 / 14:41

  Men alltså HERRE vad mysigt! Och HERRE vad gott!! Måste säga att det låter som det perfekta sättet att tillbringa dagen på!! Kram finaste hjärtat <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.