0   18
1   29
5   23
0   17
1   19
1   32
3   33
1   19

Skatteåterbäringen är här

Innehåller reklamlänkar för Kappahl.com
Skatteåterbäringen är här

Jag vaknade av att det var någon maskin utanför vårt fönster. Det brukar vara så jag vaknar sedan vi flyttade in till stan. Jag klagade mycket på att de lät mycket där vi bodde tidigare. Det låter betydligt mer här men då denna lägenheten är den finaste lägenheten i världen så känns det inte lika farligt. Nyvaken som jag var tog jag telefonen och flög upp ur sängen när jag såg att jag hade fått ett brev på Kivra från skatteverket.

Skatteåterbäringen är här

Jag hade inte så höga förhoppningar i och med att jag endast arbetade med hundarna förra året. Jag hade inga samarbeten överhuvudtaget. Sen lyckades jag få en lön från min anställning i December. Mina förhoppningar var att hamna över 10.000 kronor men det fattas 635 kronor för att nå de målet… Att snubbla vid mållinjen är inte roligt! Men naturligtvis så är pengarna välkomna. De kommer åka direkt in i mina sparkonton, fonder och aktier. Jag har gått lite crazy in my spending med att köpa ny telefon, vitrinskåp och lite nya sticklingar så det känns skönt att veta att jag kommer kunna spara den summan + det som jag sparar från lönen.

Skatteåterbäringen är här

Min super fina klänning hittar ni här ♥

Då hade livet varit 10 av 10

Igår hade jag en fantastisk dag på jobbet. Allt flöt på och jag hade upplärning med en ny tjej som har börjat hos oss. Tycker om henne så himla mycket och vi har så roligt tillsammans. Om alla jobbdagar kunde vara som den som var igår så hade livet varit 10 av 10. Idag är jag ledig från min anställning vilket betyder att jag ska jobba med mina sociala medier hela dagen. Jag har äntligen börjat vara mer aktiv på mitt växtkonto Dixiplant och det har verkligen gett resultat. Nu känner jag att jag gjorde helt rätt beslut i att avsluta Youtube för att ha allt material samlat på min instagram. Jag hoppas kunna få 10.000 följare där innan årets slut och även lite samarbeten.

Hur farligt det är med stress

Jag behöver bli lika duktig på mitt vanliga instagram konto samt bloggen. Men samtidigt behöver jag också inse att jag bara har 24 timmar på dygnet. Idag borde vara en dag för återhämtning men istället så jobbar jag. Det är svårt att vara anställd samtidigt som man driver eget. Nu är jag van vid att aldrig vara ledig men jag vet också hur farligt det är med stress. Jag känner dock att jag har bra kontroll. Igår kväll satt jag och skrev ett blogginlägg. Men jag hade verkligen ingen ork till att göra klart det så istället för att tvinga mig själv så lät jag det vara. Nu ska jag dricka upp mitt te, svara på mail och alla dms innan det är dags för inspelning.

Dela

6 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   6 mars, 2024 / 18:28

   Jag är den enda av min familj och vänner som har fått veta :/

 1. 6 mars, 2024 / 08:51

  Skatteåterbäring är alltid lika trevlig när man får tillbaka pengar…
  Blev överraskad & nöjd över vad jag fick tillbaka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.