0   19
0   22
1   29
5   23
0   17
1   19
1   32
3   33

Samsung Galaxy S24

Jag har köpt en ny telefon. Min gamla telefon, en Samsung Galaxy S9 hade inte så mycket mer att ge. Jag är inte en person som tycker om att köpa ny elektronik trots att jag använder det dagligen i mina företag. Det är mycket pengar för något ”tråkigt”. Jag hade hellre lagt pengarna på en ny väska om vi säger så. Men när jag väl höll telefonen i handen och framför allt efter att ha testat kameran så känner jag att detta var helt rätt beslut.

Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24

För ett ögonblick så övervägde jag att köpa Samsung Galaxy S24 Ulta. Men att betala 20.000 kronor för en telefon känns inte rimligt. Det enda jag bryr mig om när det kommer till att köpa en ny telefon är kameran. Den måste ha extremt bra bilder. Resten bryr jag mig inte så mycket om. Efter att ha sett flera olika Youtube recensioner så bestämde jag mig för att S24 får bli min nya telefon.

Fördelarna

En annan sak som också väger in är storleken. Jag vill inte ha en telefon som är lika stor som en padda. Jag använder telefonen mycket i mitt jobb där jag är anställd och den måste få plats i fickorna. Något som jag har noterat även om jag bara har haft telefonen i mindre än 24 timmar följande:

  • Den har extremt bra face recognition. Det har inte S9 vilket har stört mig väldigt mycket. När jag jobbar så vill jag att det ska gå fort att låsa upp telefonen men min gamla S9 har tyvärr krånglat mycket med detta.
  • Kameran är mycket bättre. Efter fem år så hade det varit illa om Samsung inte hade utvecklat kameran till det bättre. S24 tar riktigt bra bilder och det ska bli roligt att börja arbeta med den.
  • Snabbare. Ofta märker man inte hur långsam ens mobil har blivit förrän man köper en ny. S24 är mycket snabbare och har även snyggare utseende överlag. Jag önskar dock att den hade haft de kantiga hörnen som Ulta då jag tycker det är snyggare.
  • AI. Det finns en mängd olika AI funktioner i S24 som jag ser fram emot att utforska.
Samsung Galaxy S24

Är det kul att lägga en hel månadslön på en telefon? Nej det är det inte men i detta fallet var det nödvändigt. Min S9 var gammal. Bakgrunden från skrivbordet hade bränt in så varje gång jag gick in på en ljus hemsida så lyste det igenom. Jag råkade även bada med den för ett par veckor sedan (vilket den klarade bra) men det var dags att uppgradera. Jag ser verkligen fram emot hur mycket min nya telefon kommer underlätta mitt jobb med mina sociala medier. Att kunna uppdatera flödet direkt från telefonen är något som jag inte har kunnat göra tidigare då jag har så höga krav på kvalitén. Det ska bli riktigt kul att utforska telefonen mer.

2 Kommentarer

  1. 14 februari, 2024 / 19:48

    Så kul! 😀 Jag börjar också behöva en ny..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.