3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Sista julklapparna och Black Week

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks.se, Lyko.se, Cervera.se, Åhlens.se, Jordklok.se & Bubbleroom.se
Sista julklapparna och Black Week

Kallt och mörkt. Den Svenska vintern är här. Dock var det en person i en av växtgrupperna som jag är med i som skrev att det är vår om 4 månader och då känns inte vintern så jobbig. Jag älskar kylan så det ända jag tycker är jobbigt är mörkret. Redan vid klockan tre börjar det bli mörkare nu. Jag kunde verkligen relatera till de som Helen Torsgården sa i sin senaste video. När det blir mörkt så är det som att dagen är över och man ”stänger av”. Känner ni lika dant?

Sista julklapparna och Black Week

Man tror att klockan är så mycket mer än vad den egentligen är. Och automatiskt så går man in i ett kvällsmood. Denna veckan har vi haft jätte fint väder så jag har mått väldigt bra. Dock så är jag inne i en True Blood bubbla så jag är väldigt isolerad. Jag och min bästa vän brukar prata varje dag men när jag går in i mina bubblor då försvinner jag in i min egna värld. Trots att jag är en väldigt social person så älskar jag att vara ensam.

Sista julklapparna och Black Week
Sista julklapparna och Black Week
Sista julklapparna och Black Week

Idag har jag slagit in de sista julklapparna. Så himla mysigt. Tänk om man hade paketinslagning som heltidsjobb! Vilket drömjobb. Men för er som inte har hunnit köpa alla julklappar än så är Black Week igång. Jag behöver köpa hudvård och det gör jag alltid på Kicks eller Lyko beroende på vilka erbjudanden dom har. Bubbleroom har 20% rabatt på allt* samt dagliga deals precis som Cervera och Åhlens. Har ni shoppat något under Black Week eller kommer ni göra det?

Jordklok

Jag skulle även vilja passa på tipsa er om Jordklok. Teamet bakom Jordklok.se har ett gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönt samhälle. Jordklok startades 2007 och har gjort kloka urval av produkter sedan dess. De vill minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett schysst utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. En grym sida om du vill handla med gott samvete. De har också kampanjer nu under Black Week.

Dela

2 Kommentarer

  1. 23 november, 2021 / 20:56

    Jag har inte köpt något ännu under black week men ska sätta mig ner till helgen och klicka hem lite julklappar tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.