1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Slagit in årets första julklappar

Inlägget är reklam för Cervera.se och innehåller annonslänkar
Slagit in årets första julklappar

Att försöka sova en hel natt igenom känns omöjligt just nu. Vaknade 04:30 och sen var det omöjligt att somna om. Låg i flera timmar och sen lyckades jag somna om och gick upp vid tio idag. Och ända anledningen till varför jag gick upp då var för att jag såg att vi hade strålande sol! Inget kan få en på så bra humör i tråkiga November som strålande sol!

Slagit in årets första julklappar

Och när det är strålande sol då gäller det att verkligen ta vara på den. Så jag filmade Novembers Växtuppdatering och sen fotograferade jag en massa bilder. Gråter så mycket inombords för att jag inte kan julpynta i år men slog in tre julklappar så det kändes bättre i hjärtat. Jag lägger alltid ner så mycket tid på mina julklappar. Det värsta jag vet är personer som varken lägger ner tid på att köpa bra julklappar eller inslagningen. Förstör hela julkänslan!

Slagit in årets första julklappar
Slagit in årets första julklappar

I år så kommer vi bara ge bort en julklapp per person, förutom när det kommer till mamma. Men hon fyller år dagen innan så då får hon lite extra. Mängden julklappar bryr jag mig inte om. Jag vill hellre ha en julklapp och det är något som jag önskar mig. Än att få en massa julklappar som antingen åker ner i soporna eller hamnar på Tradera. Nu tänker ni säkert att jag är jätte hemsk men vi har verkligen inte plats i vår lilla 1:a för saker vi inte vill ha eller behöver. Och sen finns det något som heter presentkort! Det är världens bästa julklapp efter pengar.

Ingen vit jul i år heller

Jag tror dock inte att vi får någon vit jul denna julen heller. Ni som bor uppe i Norrland måste ha helt underbara jular med en massa snö. När det är jul här så vet man inte om det är vår, höst eller vinter. Samma väder oavsett årstid. Det hade varit kul att fira en jul i Norrland. Hyra en söt stuga som man kan elda i och fira jul med en massa snö. Vilken dröm!

Har du inte hittat alla julklappar?

I slutet av November är tiden då de flesta av oss köper sina julklappar. Främst för Black Week. Jag nämnde de under Singels Day att jag tycker man är rätt osmart om man inte utnyttjar alla rabatter som kommer och sparar pengar medan man ändå ska köpa alla julklappar. Om ni känner någon som behöver extra hjälp i köket så vill jag tipsa om KitchenAid Blender. Just nu sparar du 1000 kronor men erbjudandet är endast aktivt i 48 timmar. Och något annat som underlättar de mesta när det kommer till matlagning är Crock-Pot. Grym julklapp att ge bort till någon som behöver mer tid för annat eller någon som har flyttat hemifrån.

Dela

6 Kommentarer

 1. 19 november, 2021 / 21:33

  Håller med dig ang. julklappar. Nästan lite ångest att ta emot presenter ifall det är något jag inte har behov av. Och värsta såklart om det är någon inredning som ska få plats i min etta.

  • dixiwonderland
   Författare
   20 november, 2021 / 11:11

   Skönt att jag inte är ensam 🤣 Men jag tänker att om personen i fråga inte vet vad man önskar sig och inte frågar, då kan de väl bara köpa presentkort eller ge pengar så kan man bestämma själv. Därför jag älskar presentkort. Perfekta presenten efter pengar 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   20 november, 2021 / 11:11

   Tack 😀 Ja det blir mycket juligare.

 2. 20 november, 2021 / 18:34

  så kul att slå in julklappar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.