0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33
5   38
2   46

Kira åker hem idag

Kira åker hem idag

Kira åker hem idag

God morgon! Kira åker hem om ca 30 minuter. Kommer bli så himla tomt utan henne här. Som ni vet så har jag mycket problem med min sömn men de nätterna som hon har varit här så har jag sovit så himla bra! Minst 7 timmar varje natt! Normalt pendlar jag mellan 4-6 timmar per natt så det är en stor skillnad. Så mysigt att ha henne här. Jag saknar verkligen att ha hund så mycket. Men så länge vi bor kvar i denna lägenheten så kommer vi inte skaffa någon ny. Och känslomässigt så är vi inte redo.

Vad händer idag?

Idag känns det som Fredag. Vilket det även gjorde igår och i förrgår. Visst är det lite konstigt att en dag kan kännas som en speciell dag? Egentligen så är varje dygn detsamma. Ända skillnaden är vädret och händelseförloppet om man inte lever i en loop. Denna morgonen har varit en produktiv sådan. Igår öppnade jag inte min dator förrän efter 15:00 vilket nästan aldrig händer. Men jag kan ändå uppskatta de dagarna när jag slipper vara uppkopplad.

Idag har jag lite stories som jag ska publicera. Det är många kampanjer nu under Black Week. Jag skrev lite om de igår men jag vet att det tjänar ingenting till att spamma ut länkar. Istället fokuserar jag på de företagen som jag själv handlar ifrån och som jag genuint tycker om. Uppskattar naturligtvis alltid när ni väljer att handla via mina länkar. Nu ska jag ta och börja redigera Novembers sista video som ska upp nu på Söndag. Sen drar Plantmas igång!

Dela

2 Kommentarer

 1. 26 november, 2021 / 09:03

  Djur är så himla bra när man är orolig/stressad/sover dåligt! <3
  Men förstår att ni inte är redo att skaffa en ny ännu.

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2021 / 11:27

   Går allt bra att låna Kira ibland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.