0   23
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Sista dagen som 31

Sista dagen som 31

Ingen kan ha missat att jag fyller år imorgon. Om du har missat så måste du levt under en sten. Det finns ingen som peppar födelsedagar så mycket som jag. Inte bara min egna utan andras också. Majoriteten av personerna i min närhet bryr sig inte om sina födelsedagar vilket stör mig enormt. Men med tanke på hur jag går all in så firar jag för oss alla haha.

Jag startade min dag med min första hundpromenad på över en vecka. Min förkylning gick över väldigt fort men nästan alla hundägare hade fixat hjälp veckan ut. Men det blev en mysig promenad med lilla Messi. Jag har klättrat på väggarna här hemma. Har saknat vovvarna så mycket, saknat att kunna sova, röra på mig och andas normalt. Uppskattar min kropp så otroligt mycket och är så tacksam över att jag är frisk.

Sista dagen som 31

Var lite orolig att vi skulle behöva ställa in kalaset men både jag och Johan är friska nu. Han gör sin första vecka i Göteborg och ska även ut på en after work. Jag ska filma fyra videos om inte ännu mer idag. Får passa på när Johan inte är hemma. Uppdaterar min Youtube kanal två gånger i veckan nu och det ger resultat. Blir så pepp på att fortsätta leverera när kanalen växer. I skrivandets stund har jag 1381 prenumeranter vilket gör min kanal till den största i Sverige som handlar om krukväxter.

Så idag ska jag beta av så mycket jobb som jag bara kan. Sen imorgon så åker vi ut till Öresjö och ha ett stort kalas för hela familjen. Har saknat min mamma och lilla Kira så mycket. Jag hoppas verkligen att vi slipper regnet men lite vatten kommer inte stoppa detta firandet woohoo.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.