2   22
1   26
4   38
6   25
4   25
2   21
0   29
0   19

De bästa duschtvålarna som finns hittar du hos Yves Rocher


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Yvesrocher.se

De bästa duschtvålarna som finns hittar du hos Yves Rocher

Idag har det varit som Julafton här hemma. Två växtpaket och två andra paket har kommit. Ett av dom var detta paketet från Yves Rocher. Sist jag beställde ifrån dom var i Juni. Helt galet hur länge deras produkter håller. Under sommaren så duschade jag varje dag när jag hade hundarna och jag snålar aldrig när jag använder deras duschtvål som jag älskar så mycket.

De bästa duschtvålarna som finns hittar du hos Yves Rocher

Nu behövde jag fylla på med mer duschtvålar. Man kan aldrig ha för många av dessa och de doftar så underbart! Johan använder deras schampoo för fett hår och det är magiskt. Förr hade han alltid problem med att hans hår blev fett efter bara en dag men sen han började använda detta schampoot så har han aldrig det problemet längre. Nu får ni även 3 för 2 när ni handlar schampoot vilket är perfekt. Sen fick jag även välja en bonus helt utan extra kostnad. Älskar att dom erbjuder sånt. Perfekt sätt att få testa nya produkter och kanske hitta nya favoriter.

Såg även att de har släppt sin julkalender nu
Perfekt att ge bort till någon man tycker om eller unna sig själv

Dela

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.