0   6
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Min födelsedag 2022

Min födelsedag 2022

I dag är årets största dag, min födelsedag! Nej det finns ingen som peppar sin födelsedag så mycket som jag. Jag är som 10 ungar på Julafton all in one. Kan dock säga att denna födelsedagen inte började som jag hade önskat. I den drömvärld så hade min sambo väckt mig med tårta, ballonger och presenter. Istället så är det jag som går upp och gör te till honom…

Min födelsedag 2022

Det finns smörgåstårta och så finns det smörgåstårta

Något som vi alltid äter på våra kalas är smörgåstårta och naturligtvis så skulle jag göra min egna. Tyvärr så råkade vi köpa fel räkor i affären. Vi köpte inte handskalade och jag hatar de andra för de smakar skit. Men trots fel räkor så var den så otroligt god. Jag kommer dela med mig av recept till er för denna vill ni inte missa. Alla älskade den vilket var så roligt.

Plockade de sista blommorna från pallkragarna när vi ändå var ute i Öresjö. Nu är det riktigt kallt ute så frosten kommer nog vilken sekund som helst. Men vilket första år för mina odlingar. Det har blommat konstant. Jag har haft problem med både sniglar och tvestjärtar men trots det så har det gått riktigt bra. Jag ser så mycket fram emot nästa säsong. Kommer ha mindre Lejongap och fokusera mer på runda blommor då de är enklare att binda i buketter.

Min födelsedag 2022

Det bästa med kalaset var att vi alla var samlade och att jag äntligen fick träffa lilla Kira. Det mest negativa med att mamma har flyttat ifrån Trollhättan är att jag inte kan träffa dom lika ofta. Det finns ingen hund som är så glad som lilla Kira. Hon sprudlar av energi och vill bara ha en massa kärlek. Roligt att hon och Melker kommer så bra överens då ingen av dom egentligen gillar andra hundar.

Min födelsedag 2022

Jag fick så mycket fina presenter! Av mamma, Doris och Runo fick jag pengar. Sen fick jag den vackra gröna skålen och schampoo av Jonas, Marie och Olivia. Är så himla glad över hårprodukterna för nu när jag har varit hos min frisör så vill jag verkligen använda bra produkter till mitt hår och jag älskar Olaplex. Skålen hade jag helt glömt bort att jag önskat mig så jag blev super glad när jag öppnade och såg den. Så vacker!

Hela dagen har jag surat på Johan. Först för att han inte skämde bort mig på morgonen. Sen fick jag ingen present. Att få present på sin födelsedag är obligatrosk. Och jag älskar att ge presenter mer än att få. Det är ett sätt att visa kärlek och omtanke på. Så jag var både sur och ledsen över att han inte hade köpt något till mig. Men när vi kom hem från kalaset så stod det en blombukett utanför dörren. Jag får ju aldrig buketter längre sen jag utbildade mig till florist. Buketten var så fin men när jag läste kortet så brast det för mig och tårarna bara rann.

För två år sedan när jag fyllde 30 så hade Bonzo gått bort exakt två veckor innan. Det var den värsta födelsedagen i mitt liv. Jag som verkligen älskar mina födelsedagar ville bara att dagen skulle ta slut och jag bröt ihop helt när vår granne kom förbi. Föll ihop på golvet och bara skrek av smärta. Det är nu min tredje födelsedag utan Bonzo. Han är naturligtvis fruktansvärt saknad men jag vet att han alltid finns med mig.

Min födelsedag 2022

När vi väl kom hem så hade klockan redan hunnit bli 17:30. Vi åt upp den sista tårtan och såg Power of the rings som typ är den bästa serien ever. Längtar så galet mycket efter nästa avsnitt! Imorgon kommer Gustav hit så då fortsätter firandet. Ska bli så himla kul att få träffa honom igen. Jag är jätte nöjd med min födelsedag. Är tacksam över att ha en så fin familj.

Dela

4 Kommentarer

 1. Anne-Marie
  1 oktober, 2022 / 23:31

  Så fin födelsedag du haft 🥰 Roligt att läsa om den och att den blev så bra ❤️ Det är du verkligen värd ❤️

 2. 4 oktober, 2022 / 13:21

  åh så fint! grattis igen fina du, så glad att du fick en bra dag minus att du inte fick frukost på sängen, är inte de obligatoriskt?!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 oktober, 2022 / 22:38

   Tusen tack 😀 Han hade varit ute och festat kvällen innan vilket om du frågar mig inte är okej! Han kom hem 23:57 så han missade nästan 00:00 slaget haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.