3   31
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Rituals dofter för hemmet


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Lyko.se

Rituals dofter för hemmet

För flera månader sedan så fick jag The Ritual Of Sakura Home Fragrance av min bestie som har legat nerstoppad i min beauty låda. Jag använde mycket doftljus förr men har slutat använda det nästan helt. Mest för att jag är så himla rädd för att det ska börja brinna samt att värmen från ljuset påverkar växterna negativt. Sen har tanken aldrig slagit mig att det finns såna här doftpinnar.

Rituals dofter för hemmet

Men förra veckan så tog jag upp förpackningen och öppnade den. Sakura som betyder körsbärsblomma på Japanska är en av mina absoluta favoritdofter från Rituals. Älskar deras foaming gel så när jag började använda doftpinnarna så förvandlades hela vår lägenhet till en oas av körsbärsblommor. Nu kan jag inte tänka mig ett liv utan dessa doftpinnarna. Perfekt för oss som inte vill ha värmeljus. Det finns en massa olika dofter att testa och jag såg även att man kan köpa refill och behöver därför inte köpa en ny förpackning varje gång. Älskar sånt.

Dela

4 Kommentarer

 1. 9 juli, 2022 / 15:27

  Åh, kanske dessa doftpinnar man ska testa på! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   10 juli, 2022 / 10:11

   Jag rekommenderar det verkligen 😀 När jag kom hem härom dagen så möttes jag av denna underbara doften och det kändes så välkomnande!

 2. Marie
  9 juli, 2022 / 21:19

  Ohh doftar magiskt gott kan jag tro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.