0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27

Säger någon att Bonzo är bortskämd så kan jag inte förneka det

På tal om Youtube så skulle jag vilja be er av en tjänst

Halv sex ville Bonzo ut idag… Då hade jag inte ens sovit i sex timmar. Men jag lyckades somna om någon timma efter att vi hade varit ute. Man kan tro att jag har barn men nej. Jag har bara en liten vovve som kräver minst lika mycket jobb som ett barn. Han mat trotsar precis som ett barn. Vi inväntar en beställning på ny mat. Egentligen är det exakt samma som hans tidigare burkmat bara det att denna är som en stuvning medan den andra var finmalen… Innehåller alltså exakt samma saker men annan konstisen. Men eftersom vi inte vet hur långt han har kvar så kan jag erkänna att vi börjar bli daltande föräldrar. Säger någon att Bonzo är bortskämd så kan jag inte förneka det med andra ord men han är värd det.

På tal om Youtube så skulle jag vilja be er av en tjänst
Hur vacker är inte rosen som jag fick av min fina Victoria?

Jag ska sätta mig och gå igenom videon som jag spelade in igår. Nu när jag har börjat texta mina videos så behöver jag göra dom flera dar i förväg då det tar så många timmar att texta dom. Men sen är det alltid skönt att ha ett lager med videos som man bara kan publicera om man ej har inspiration till någon ny. Om ni vill så får ni mer än gärna gå in och tumma upp mina tre senaste videos. Dom förtjänar det. Senaste idag ska vi hem till min mamma och hjälpa henne att installera hennes nya bredband. Tänkte även ta och skriva min recension för min nya vattenflaska som jag fick hem förra veckan. Vet att flera av er är nyfikna på vad jag tycker om den. I helgen blir det en sväng ner till Kungälv och det kommer även komma upp en hel del kampanjer här på bloggen med start imorgon klockan 10:00. Missa inte det för det är grymma erbjudanden.

Dela

6 Kommentarer

  1. 30 april, 2020 / 12:05

    Haha ja dem där 4 benta är näst intill lika krävande som barn faktiskt… Haha!

  2. 30 april, 2020 / 17:33

    Skadar nog inte att skämma bort sin hund ibland. Jag menar, har ju själv gjort det ett antal gånger 😉

  3. 1 maj, 2020 / 08:45

    Man gör ju allt för sina djur <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.