77   57
1   26
7   49
3   33
2   23
0   31
0   27
1   25

Förstår ni hur överraskad och glad jag blev


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Interflora.se & Cellbes.se

Förstår ni hur överraskad och glad jag blev när jag fick detta blombudet

Vilken Måndag detta blev! När jag sitter och arbetar så ringer min telefon och jag får veta att ett blombud är på väg till mig. Det är världens finaste Victoria som helt utan anledning bara ville skicka ett bud med blommor till mig. Förstår ni hur överraskad och glad jag blev? För att inte glömma hur otroligt tacksam och lycklig jag känner mig över att ha så fina vänner i mitt liv. Jag och Victoria har aldrig träffats men hon har läst min blogg i så galet många år. Vi har på de senaste åren fått en jätte fin relation och det är jag så otroligt tacksam för. Jag beundrar verkligen henne på så många sätt. Hon har fått gå igenom så mycket jobbigt men ändå är hon världens bästa bullmamma. (För er som inte vet så är bullmammor de ultimata mammorna för de bakar bullar nästan varje dag haha). Mina ord kommer aldrig få fram hur mycket detta betydde för mig. Och en vacker dag Victoria, så ska vi ses och krama sönder varandra. Jag längtar!

Förstår ni hur överraskad och glad jag blev
Förstår ni hur överraskad och glad jag blev när jag fick detta blombudet med chokladpraliner.
Vill ni göra någon lika glad så som Victoria gjorde för mig så kan ni gå in här för att skicka ett eget blombud. Vill ni skämma bort lite extra så glöm inte att skicka med lite chokladpraliner också.

Inte nog med att jag fick den fina buketten. Hon hade även köpt chokladpraliner. Den ena var med mandel och den andra med blåbär. Jag trodde inte att jag skulle tycka om den med blåbär men wow va god den var! Åter igen, tusen tack Victoria för denna överraskningen. Det värmde så i mitt hjärta ska du veta.

Annars har jag spenderat 8 timmar av dagen med att fixa text till min nya video som ska upp nu på Onsdag. Det tar fruktansvärt mycket tid att skriva in text även om Youtubes verktyg är väldigt enkla att använda. Men jag gör det för att jag vill att även personer som har hörselnedsättning eller som är helt döva ska kunna förstå mina videos (som jag har nämnt tidigare). Har även skickat iväg två paket idag. Fick sålt min Michael Kors väska nu i helgen så den åkte iväg och sen skickade jag även iväg växten som jag lottade ut på min instagram. Hämtade även ett paket som innehöll lite ny heminredning från Cellbes men det ska jag visa er imorgon.

Dela

14 Kommentarer

 1. 27 april, 2020 / 18:59

  Åh vad gulligt av henne som skickade ett bud till dig. Så kul att ni äntligen ska ses snart i verkligheten! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   29 april, 2020 / 07:59

   Tror du missförstod min kommentar men vi har inga planer på att ses framöver, tyvärr. Men någon gång så hoppas jag att vi gör det 🙂

 2. 27 april, 2020 / 19:47

  Så gulligt <33 Sånt där gör ju hela ens vecka typ!

 3. 27 april, 2020 / 20:28

  Men åh vilken fin vän, sån överraskning och då blir man verkligen extra glad!! 😀 Så smart med text till youtube-videon också 🙂 Hoppas du får en dunderfin vecka vännen :*

 4. 27 april, 2020 / 22:32

  Men så fint gjort
  Tänk va lite blommor kan göra, man blir så otroligt glad av en så simpel sak som blommor 😀
  Man tar så mycket förgivet som man skulle bli så glad över

  Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   29 april, 2020 / 07:58

   Blommor kan ge vem som helst ett leende på läpparna 😀

 5. 28 april, 2020 / 09:39

  Men så fint!!! 🙂

 6. 28 april, 2020 / 10:03

  Men gud vad fint o gulligt <3

 7. 28 april, 2020 / 20:06

  nämen åh vad fint 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.