2   32
22   46
79   61
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Min dag i bilder

Min dag i bilder recept på fattiga riddare
Recept på fattiga riddare: Blanda två ägg med en halv dl mjölk. Krydda och rör ihop. Skär bort kanterna på brödet och lägg sedan i en brödbit åt gången i äggblandningen. Låt den ligga i en stund på båda sidorna innan du steker i stekpannan.

Bonzo väckte mig 06:11 imorse. Hela denna veckan så har jag sovit runt 6 timmar per natt… För lite med andra ord. Det är rätt skönt att vara ute och gå så tidigt på morgonen innan alla andra har vaknat till liv. Förutom de jävla fiskmåsarna som ska skrika allt vad de orkar. Väl hemma så kunde jag inte somna om så det var bara att starta dagen. Vid nio så testade jag att göra fattiga riddare för första gången och det blev så himla gott! Absolut något jag rekommenderar att ni testar.

Min dag i bilder fick hem paket från ideal of sweden

Fick hem ett paket idag som jag hade beställt från Ideal Of Sweden. Har varit utan vattenflaska så himla länge men när Rebecca Stella och Vanessa berättade om sin kod GUMMAN15 som ger 15% rabatt (även på rea) så slog jag till och köpte denna flaskan. Den kan behålla både värme och kyla. Men det viktigaste är att den inte är gjord av plast! Kommer en recension när jag har använt den ett tag.

Min dag i bilder lyxshake från max

Sen vid 14:30 så kom min bestie hit så vi gick in till stan. Utförde ett ärende och sen köpte vi med oss varsin Lyxshake från Max. Jag valde choklad och hon tog blåbär. Så himla härligt väder! Dock rinner ögon på mig så fort jag går ut vilket är så himla jobbigt. Jag tar ingen medicin för min pollen så jag får väl skylla mig själv.

Det var väldigt mycket folk ute. Gamla som unga. Förutom att min jobbsituation har förändrats så tycker jag att allt känns som vanligt. Märker ni av stora förändringar där ni bor angående Corona?
Min dag i bilder frutti di pollo

Sen avslutades kvällen med en middag på Hamnmagasinet som min mamma bjöd oss på. Älskar verkligen deras mat! Nu ska jag planera lite inför videon som jag ska spela in imorgon. Och sen blir det att fortsätta se Star Trek. Hade varit roligt att veta vad ni tycker om denna typen av inlägg? Hade ni velat ha fler såna här?

Dela

15 Kommentarer

 1. Victoria Estelle
  23 april, 2020 / 21:24

  Jag älskar detta inlägg så mer sådana!!! <3

 2. 23 april, 2020 / 22:02

  Ohh så gott det ser ut, och liknande termos har vi med

 3. 24 april, 2020 / 09:26

  Åh en sådan vattenflaska vill jag också ha och det är verkligen perfekt med rabattkoder! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2020 / 08:29

   Den är så bra! Kan varmt rekommendera den 😀

 4. 24 april, 2020 / 09:52

  Men guuu vad sugen jag blev på fattiga riddare nu! Kan typ inte ens minnas sist jag åt det!

  Stor kram finaste <3

 5. 24 april, 2020 / 10:08

  Jaa, fler sådana här inlägg, så kul!! <3 Middagen såg supergod ut!

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2020 / 08:29

   Va glad jag blir att det var uppskattat 😀

 6. 24 april, 2020 / 10:09

  Man får alltid se så himla drömmig mat när man kikar in här!

 7. 24 april, 2020 / 11:37

  Alltså i det stora hela känns det som om folk har börjat komma tillbaka till lite samma rutiner som innan här i Umeå. Lite skrämmande faktiskt. Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2020 / 08:28

   Här märker jag faktiskt ingen skillnad förutom att min sambo jobbar hemifrån då samt att vi undviker kontakt med många, speciellt äldre. Vi har haft Coronafall här i Trollhättan men jag upplever inte alls att många bryr sig. Folk går fortfarande nära och många kommer fram när vi är ute med Bonzo och håller absolut inte avstånd.

 8. 26 april, 2020 / 16:22

  så roligt inlägg! jättefina bilder 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.