0   21
2   23
3   21
4   28
5   32
1   28
5   21
3   35

Nya nagellack från Essie


Inlägget är reklam för Kicks.se och innehåller annonslänkar

Nya nagellack från Essie

Not what it seems / Lady like

Förra veckan så fick jag hem min beställning från Kicks som innehöll dessa två nagellacken. Jag har tröttnat på de som jag har här hemma så det var dags att beställa hem lite nya färger. Förr använde jag Essie jämt men sen flera år tillbaka så har jag bara använt O.P.I men nu kommer jag gå tillbaka till Essie för wow vilken kvalité deras lack har. Detta nagellacket har jag haft i över en vecka nu och som ni ser så ser det väldigt bra ut fortfarande.

Jag har endast målat två lager. Inget underlack och inget överlack. Blev själv väldigt imponerad. Jag har ingen ork till att måla mina naglar en gång i veckan. Förr tyckte jag det var super kul men nu har jag ingen ork. Därför vill jag ha lack som håller så att jag slipper tänka på det.

Nya nagellack från Essie

Kicks har en massa bra kampanjer live just nu

20% rabatt på parfymer

Handla Lancome och få en gåva på köpet

50% rabatt på Kicks concealer

Dela

4 Kommentarer

 1. 29 april, 2020 / 18:02

  Otroligt vackra färger, Essie har de bästa lacken tycker jag! Kan du inte tipsa lite om nagelvård? Hur du sköter dina osv för de är ju så fina!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2020 / 15:56

   Hahaha jag gör ingenting speciellt med dom <3 Målar om dom när det behövs men mer än så är det faktiskt inte 😀

 2. 30 april, 2020 / 00:00

  Så nydelige farger <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.