3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Indy Beauty 100% veganska skönhetsprodukter


Inlägget är reklam för Lyko.se och innehåller annonslänkar

Indy Beauty 100% veganska skönhetsprodukter

Nu är det äntligen dags för mig att testa Therese Lindgrens egna skönhetsmärke Indy Beauty. Jag har faktiskt aldrig provat någon av Indy Beautys produkter så det är på tiden. Det som jag har svårt att hitta en hudvårdsserie som jag tycker om. Jag älskar min fuktighetskräm från The Ordinary. Den passar så bra till min super torra hy. Men jag vill även ha något att tvätta rent ansiktet med och få bort sminkprodukterna. Därför fick det bli en väldigt stor beställning från Indy Beauty.

Detta beställde jag från Indy Beauty

Rich Cleansing Mousse 150 ml

Rengöringsmousse som tar bort make-up och orenheter utan att torka ut huden. Innehåller extrakt från näckros som gör huden lugn, uppfriskad och har antioxidativa egenskaper. Mjukt och skönt skum som masseras in på fuktad hud, skölj av med ljummet vatten. Parfymerad.

Jag upplever att många är väldigt delade till denna Cleansing Moussen. Min bestie som har väldigt känslig hy älskar denna. Medan flera som har normal hy har fått ett väldigt mycket finnar av den. Att man får dålig hy av nya produkter är något man får räkna med. Det tar minst 2 månader innan huden vänjer sig så man måste ha tålamod. Det ska bli spännande att se hur min hy reparerar då jag har väldigt torr hy.

Indy Beauty 100% veganska skönhetsprodukter

Refreshing Water Lily Facial Toner 200 ml

Ansiktstoner som avlägsnar orenheter och efterlämnar en fräsch känsla. Innehåller fuktgivande extrakt från gurka och näckros som ger en uppfriskande och sammandragande känsla. Applicera på en bomullspad och fukta på rengjort ansikte och hals innan applicering av serum, dag- eller nattkräm. Parfymerad.

Doftar väldigt gott men av recensionerna så verkar det vara väldigt delat här också. Dock verkar den inte ge lika stora problem som moussen. Vi får helt enkelt ser hur den fungerar på min torra hy.

Djuprengörande ansiktsmask som innehåller kol vars främsta uppgift är att ta bort orenheter.

Clear Skin Mud Boosting Facial Mask 100 ml

Djuprengörande ansiktsmask som innehåller kol vars främsta uppgift är att ta bort orenheter. Masken absorberar orenheter från huden, avlägsnar döda hudceller och verkar sammandragande. Samtidigt får man en behaglig lugnande känsla av extrakt från näckros. Masken gör huden mjuk och dessutom len. Massera in på rengjort ansikte, låt verka i fem minuter. Skölj av masken och njut av ditt nya glow. Parfymerad.

Jag ÄLSKAR leror. Framför allt för att jag upplever att det verkligen gör rent på djupet. Men också för att det rengör porerna på djupet. Denna ser jag väldigt mycket fram emot att testa.

Indy Beauty 100% veganska skönhetsprodukter

3 In 1 Exfoliating Facial Mask 75 ml

Trippelverkande ansiktsmask som exfolierar huden med BHA-syra, AHA-syra, enzymer från granatäpple och korn från silika. Extrakt från rosa pomelo avlägsnar döda hudceller och främjar hudens cellförnyelse. Resultatet är en ren och len hud med förnyad lyster. Parfymfri.

Ett viss pirr i huden kan upplevas

Applicera på rengjort ansikte och låt verka i 1 minut. Massera in masken i cirkelrörelser och skölj av med ljummet vatten. Använd en gång i veckan, med fördel på kvällen. Komplettera med solskydd dagtid. Undvik framför allt kontakt med ögon och skadad hud. Om rodnad eller irritation uppstår, avbryt behandlingen omedelbart. Ett viss pirr i huden kan upplevas under behandlingen och en viss rodnad efter behandlingen är att förvänta.

Denna produkten har Therese själv höjt till skyarna. Det verkar även som att de som har testat denna gillar den också. Jag är relativt ny när det kommer till olika syror så det ka bli spännande att se vad den ger för resultat.

Aluminum-free 24 h fresh deodorant 50 ml

Applicera dagligen i rena, torra armhålor.

Jag har länge varit på jakt efter en riktigt bra deo. Tycker det är så himla svårt att hitta någon som verkligen fungerar. De som går att köpa i mataffären fungerar inte alls på mig. Jag är alltid väldigt varm så jag behöver en ego som kan hjälpa till med att få bort svetten men som också tar bort lukten av svett. I och med att jag har testat många liknande produkter så kommer mina krav vara riktig höga.

100% veganska skönhetsprodukter

Fördelen med Indy Beautys produkter är att de alla är 100% veganska. Det är även certifierat av Djurens Rätt och tillverkat i Sverige. Jag kan erkänna att jag inte är Thereses största fan (hennes signerade böcker gav jag till min granne) men med tanke på att produkterna är veganska och tillverkade i Sverige så tycker jag det är en bra anledning till att testa dom. Priserna för dessa produkterna varierar från 79 kronor till 219 kronor.

Dela

8 Kommentarer

 1. 17 november, 2020 / 19:25

  Så otroligt fina bilder!

 2. 18 november, 2020 / 06:43

  Lät som bra produkter!! 😀

 3. 18 november, 2020 / 12:17

  använde dom produkterna förut, kanske ska börja igen 🙂

 4. Elisabeth
  19 november, 2020 / 08:31

  Jag tycker generellt att produkterna är bra. Det är bara lite mycket parfym i dem men de doftar supergott! Inte upplevt något problem med någon av produkterna. Hoppas du blir nöjd 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   19 november, 2020 / 10:55

   Jag har testat alla nu men upplever att det är för tidigt att säga vad jag tycker 😅 Dock gillar jag inte melondoften som mousset har. Tycker det luktar vidrigt 🤣 Men om produkten är bra då kan jag ha överseende med det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.