0   16
5   23
1   17
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47

Min första beställning hos Yves Rocher på över 1 år

Inlägget är reklam för Yvesrocher.se och innehåller annonslänkar
Min första beställning hos Yves Rocher på över 1 år

Jag kan inte ens minnas hur länge sedan det var som jag skrev ett blogginlägg om Yves Rocher. Jag växte upp med deras produkter och använde dom flitigt i många år även när jag flyttat hemifrån. Men nu måste det varit mer än ett år sedan sen jag gjorde en beställning. Jag har provat många andra märken men det som skiljer Yves Rocher från andra märken är att de för de första har ett mycket bättre pris och för de andra så tar deras produkter aldrig slut.

Det var tyvärr det jag upplevde med många andra märken som jag testade. Deras shower gels, foaming gels tog slut efter bara en månad. Nu är jag en person som gillar att använda mycket när jag ska skrubba rent kroppen men en shower gel från Yves Rocher håller i månader. Vilket gör dom extremt ekonomiska för du behöver inte köpa nytt hela tiden. Dom fokuserar även mycket på hållbarhet vilket jag älskar.

Min första beställning hos Yves Rocher på över 1 år

Hallon/Pepparmynta | Argan/Ros | Lotusblomma/Salvia

Duschgelen är berikad med välgörande gel från Aloe vera från ekologiska odlingar. 91% naturliga ingredienser. Lätt nedbrytbar formula. Flaskan är återvinningsbar och innehåller återvunnen plast för att minska användningen av ny plast.
En mjuk och behaglig duschgel med orientalisk doft inspirerad av hammam-ritualen. Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: Ekologisk arganolja och rosvatten från Marocko. Aloe vera-gel från ekologiska odlingar. Tvättbas med 100% vegetabiliskt ursprung. Formulan innehåller över 92 % ingredienser med naturligt ursprung. Innehåller inte tvål. Testad under kontroll av hudläkare, pH-neutral för huden. Biologiskt lättnedbrytbar formula. Återvinningsbar flaska av återvunnen plast. Vegansk, produkt utan animaliskt innehåll.
Formulan är berikad med Aloe vera från ekologiska odlingar. 92 % ingredienser med naturligt ursprung. Lätt nedbrytbar formula. Flaskan är återvinningsbar och innehåller återvunnen plast för att minska användningen av ny plast.

Hollan/pepparmynta och Lotusblomma/Salvia är mina personliga favoriter. Dom finns alltid med i min varukorg när jag ska göra en beställning hos Yves Rocher. Jag ville även testa något nytt så därför beställde jag Argan/Ros. Det fanns en massa information om den produkten till skillnad från de andra. Även om det är mycket text om den i inlägget så finns det betydligt mycket mer att läsa.

Min första beställning hos Yves Rocher på över 1 år

Apelsinblomma/Mandel

Kroppslotion Mjukgörande Lavendel/Björnbär

Berikad med sheasmör som gör huden mjuk och len igen.
Innehåller mer än 97 % ingredienser med naturligt ursprung.

Schampoo Trollhassel – Schampoo för fett hår

Till skillnad från mig som har väldigt torrt hår så har min sambo raka motsatsen. Han får väldigt snabbt fett hår. Något som jag upplever är vanligt för personer som har skandinaviskt hår. Detta schampoot är magi för er med fett hår! Min sambo har en massa hårprodukter i sitt hår och skillnaden är stor när han använder detta schampoot eller sitt andra från Kevin Murphy.

Detta schampo med lugnande trollhassel reglerar en irriterad hårbotten. Den lätta konsistensen gör håret lätt att reda ut. För ett vackert hår krävs en frisk hårbotten och därför har vi tillsatt fruktaner från agave i varje formula. Denna aktiva ingrediens som aldrig har använts inom kosmetikabranschen tidigare. Aktiverar hårbotten så att håret blir starkare och friskare. Mer än 98 % ingredienser med naturligt ursprung. Tvättbas med vegetabiliskt ursprung. Formula testad under kontroll av hudläkare. Formulan är biologiskt lättnedbrytbar. Flaskan är återvinningsbar och består av 100% återvunnen plast (utan tillsatser.) Agave från ekologiska odlingar.

Ögonprimer

Det finns ingen bättre primer på marknaden! Jag har testat så många från flera olika märken men detta är min absoluta favorit. Skuggorna sitter på plats HELA dagen och kvällen. Det blir inga fula veck och ögonskuggan mattas inte ut. Spelar ingen roll om jag använder matta skuggor eller skimmer. Den fungerar lika bra med båda.

Min första beställning hos Yves Rocher på över 1 år

Hightlighter Puder

Varje gång som jag använder denna så får jag alltid kommentarer om att jag har ett sånt glow/lyster. Det är solpuder kombinerat med highlighter men du kan själv välja hur mycket du vill ha av båda. Jag älskar att den får huden att se solkysst ut. Man får färg men det ser väldigt naturligt ut. Highlightern är magisk och vill man så kan man välja att endast använda den för att highlighta ansiktet. Verkligen en produkt som jag älskar att ha på sommaren.

Dela

6 Kommentarer

 1. 5 april, 2021 / 22:40

  Åh nu blev jag nyfiken på att testa! Hatar när duschprodukter tar slut på en gång!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 april, 2021 / 13:55

   Då är detta produkterna för dig 😉

 2. 6 april, 2021 / 12:08

  Vilka härliga produkter! Jag älskar deras märke och har använt dem flera gånger. Min hudvårdsrutin är från dem och har använt många av deras duschgels och spary deodorant 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   10 april, 2021 / 13:55

   Va kul att du också gillar deras produkter 😀 Jag har testat deras hudvård men tyvärr fungerade den inte för mig men har många andra favoriter hos dom 😀

 3. 8 april, 2021 / 16:27

  Ohh det var länge sedan jag shoppade från dem med, och så trevlig shopping du gjorde med bra produkter

  • dixiwonderland
   Författare
   10 april, 2021 / 13:54

   Du får se till att ändra på det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.