7   27
4   34
7   35
1   29
2   36
1   21
1   27
6   40

Nu ska ni äntligen få se den nya inredningen


Inlägget är reklam för Cellbes.se och innehåller annonslänkar

JUTETABLETTER 4-PACK från cellbes

Nu ska ni äntligen få se den nya inredningen som jag har tjatat om i flera blogginlägg. Känner att jag förmodligen kommer göra er besvikna nu. Men jag gjorde en beställning hos Cellbes och där var bland annat denna bordstablett med. Bordstabletten är gjord på jute och jag älskar den. Den säljs i 4-pack men då vårt bord är så himla litet så har jag bara en på bordet och så får de andra ligga nerpackade. Den går inte att tvätta så alltid bra med reserver haha.

JUTETABLETTER 4-PACK från cellbes
JUTETABLETTER 4-PACK från cellbes

Jag älskar jutemattor men det skulle aldrig gå att ha en sådan så länge vi har Bonzo. Ni som har sett mina vloggar vet vad jag talar om. Vår lilla matta som vi har på golvet är så smutsig efter honom. Kanske vårt fel också då vi väldigt sällan torkar av honom innan han får gå in men det känns inte rimligt att betala en hög summa pengar för en matta som man inte kan tvätta. Därför fick de bli bordstabletter i jute istället. Tycker det går så bra ihop med resten av vår inredning. Jag kommer visa resten av de inredningsdetaljerna som vi köpte längre fram.

JUTETABLETTER 4-PACK från cellbes

Detta är även första veckan på över en månad som jag känner att jag har fått ett bra work flow igen. Jag har verkligen ingen struktur i mitt arbete. Men mitt jobb är inte heller ett 8 – 17 jobb. Om jag inte känner för att blogga, filma eller uppdatera om mitt liv då är det väldigt svårt att göra just det. Det funkar inte att skriva listor om inte inspirationen finns där. Men när jag väl har ett bra work flow då kan jag skriva hur mycket blogginlägg som helst. Just denna veckan har ett bra work flow så jag tänker utnyttja det till max.

Dela

8 Kommentarer

 1. 28 april, 2020 / 19:03

  Så fin jutematta och snyggt med växten, skönt att du fått ett blogslow

 2. 29 april, 2020 / 10:15

  Men så snygg!! Hade jag lätt velat ha i min lägenhet, när jag då flyttar hemifrån hehe! Underbart med gott workflow också!! Så härligt när man har massa inspiration och bara kan mata ut nya inlägg asså😍

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2020 / 15:57

   Ja det är så skönt när allt bara flyter 😀

 3. 29 april, 2020 / 10:19

  Men wow, snyggt!! 😀

  Hur många växter har du hemma nu??? Hihi!!

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2020 / 15:57

   För din skull så räknade jag faktiskt mina växter 😉 Och jag har 42 men 46 om jag ska räkna med kryddorna också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.