1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Skönt att kunna lämna förra veckan bakom sig


Inlägget är reklam för Cellbes.se och innehåller annonslänkar

Skönt att kunna lämna förra veckan bakom sig. Det var verkligen en riktig skit vecka. Det var länge sedan som jag hade en så dålig vecka. Har känt mig sur, grinig och irriterad. Det är verkligen inte likt mig. Speciellt inte heller att de känslorna sitter i hela veckan. Mycket har att göra med min nya växt. Det sista jag vill är att skapa drama men samtidigt så tänker jag inte vara tyst. Som konsument har jag rätt att uttrycka mina åsikter om ett företag. Ni vet att jag är lika duktig på att ge beröm som kritik. Många är så rädda för att tala om när de är missnöjda med något. Som företag kan man inte ta såna saker personligen.

Om jag har en fotografering och under fotograferingens gång får veta att kunderna inte känner sig nöjda med bilderna. Då är det mitt ansvar att försöka möta kunderna så att det hela slutar med att vi båda är nöjda. Det är kanske inte det bästa exemplet men för mig är varje kund viktig och jag som företag vill att mina kunder ska vara återkommande.

Men nu är det en ny vecka så jag lägger det hela bakom mig och blickar framåt. Vi ska få hem lite nya inredningsdetaljer från Cellbes idag och jag ska även sätta mig och fixa text till mina youtube videos som jag spelade in i helgen. Från och med nu så kommer alla mina växtvideos ha engelsk text och alla mina vanliga videos kommer ha svensk text. Detta för att många utanför Sverige vill kunna förstå vad jag säger om mina växter men också för att jag vill inkludera hörselskadade. Vet att jag fick en så fin kommentar från en tjej (när jag hade min förra youtube kanal) som sa att hennes lillasyster kollade på mina videos för att dom var textade. Nu går det som tur var att texta direkt i Youtube vilket underlättar enormt! Tidigare kunde det ta 5 timmar att texta en video och nu tar det ca 2 timmar beroende på hur långa de är. Hoppas att ni får en bra start på denna veckan.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.