0   19
2   23
3   21
4   28
5   32
1   28
5   21
3   35

Fick somna in för ca 3 månader sedan


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Sephora.se, Ellos.se & Bubbleroom.se

Igår fick vi veta att en hund som vi brukar träffa på Bonzos promenader fick somna in för ca 3 månader sedan. De var lika gamla så det blir extra påtagligt. Jag vet att Bonzo inte kommer finnas här för alltid men hade jag fått en önskan så är det att han skulle vara pigg och glad resten av mitt liv och att vi skulle somna in tillsammans. Vi upplever små förändringar med honom. Han får skakningar och har blivit tusen gånger mer kräsen än tidigare. Skakningarna är på grund av hans njursvikt och maten är för att han är bortskämd haha. Bonzos välmående kommer alltid gå först för oss. Jag har på riktigt börjat ställa in mig på de värsta. Jag tror tyvärr att detta blir vårt sista år med honom. Nu är det mindre än två veckor kvar tills hans födelsedag så jag hoppas verkligen att vi får fira den med honom. Nu får jag detta att låta som att han är döende men på ett sätt så är han faktiskt det. Vi tar vara på varje dag som vi får och naturligtvis hoppas vi att vi får ha kvar Bonzo långt framöver.


Till något lite roligare så finns det en massa härliga kampanjer ute nu. Bland annat så får ni 20% rabatt på ALLT från Tarte. Jag beställde både concealer och foundation så det kommer ett first impression på det när jag har fått hem produkterna. Ellos har upp till 50% rabatt på mode, sport och skor. Om ni älskar Adidas lika mycket som jag så får ni inte missa detta. Sen har Bubbleroom 20% rabatt på vardagsklänningar.
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.