3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Nu har jag fått hem ett paket från


Detta inlägget innehåller annonslänkar & pressutskick

bareMinerals Lash Domination / bareMinerals Foundation / bareMinerals Gen Nude
Maria Åkerberg Tan in a bottle / Klinta Japansk Körsbärsblom
Ni kanske minns att jag i detta inlägget skrev att jag funderade på att köpa foundation i löspuder? Nu har jag fått hem ett paket från företaget Finamig.se och det ska bli så himla kul att testa dessa produkterna då jag varken provat bareMinerals eller Maria Åkerberg tidigare. Jag har hört så mycket bra om dessa märkena så mina förväntningar är höga. Jag vill ha smink som håller hela dagen och som är prisvärt. bareMinerals hör till ett dyrare märke så därför måste deras produkter enligt mig leverera väldigt bra resultat för att det ska vara värt att köpa dom igen. Jag kommer göra separata inlägg för varje produkt så att jag kan skriva en så bra recension som möjligt.

You might remember this post were I wrote that I was thinking of buying a foundation in loose powder? Now I got a package from the company Finamig.se and it´s gonna be so much fun trying these products because I have never tried bareMinerals or Maria Åkerberg before. I´ve heard a lot about them so many expectations are high. I want my makeup to last all day long and that´s not to expensive. bareMinerals are a bit more pricey then some of the brands that I use so I really hope that they delivery a very good result. I will make separate posts about each product so that I can give you as much information as possible.

10 Kommentarer

 1. 12 juni, 2017 / 17:01

  Kul med ny box! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juni, 2017 / 09:20

   Ja det ska bli kul att testa dessa produkterna. Älskar redan två av dom 😀

 2. 12 juni, 2017 / 18:16

  Åh så mycket fint<3

 3. Andrea
  13 juni, 2017 / 15:15

  Jag älskar Tikei’s mineralpuder 🙂 så billigt och bra från ett litet svenskt företag. Tips!

  • dixiwonderland
   Författare
   15 juni, 2017 / 10:31

   Åhh tack för tipset 😀 Får ta och kolla upp dom 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.