12   24
1   19
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Instant youthful effect foundation


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Instant youthful effect foundation är den sämsta som jag någonsin provat. Jag älskar flaskan, tycker den ser väldigt lyxig ut och eftersom att den hade fått bra omdöme så valde jag att köpa den. Jag har testat en av deras andra foundation tidigare och den var riktigt bra men tyvärr levde inte alls denna upp till mina förväntningar.

Denna var väldigt rinnig i konsistensen och svår att arbeta med. Den täcker väldigt bra men jag tycker den ser väldigt kakig ut på hyn. Jag skulle aldrig använda denna utan en beauty blender för man måste arbeta väldigt mycket med den. Jätte tråkigt men nu funderar jag på att köpa denna eller ett löspuder. Har ni tips på bra löspuder så får ni gärna tipsa om dom i kommentarsfältet.


Instant youthful effect foundation is the worst foundation that I have ever tried. I love the bottle, I think it gives a very luxury feeling and because of what other people said I wanted to give this one a try. I have tried some of their other foundations before and I liked them but sadly this one did not meet my expentations. 

This was very runny in texture and difficult to work with. It covers very well but I think it looks very cakey on the skin. I would never use this without a beauty blender because you have to work a lot with it. Really sad, but now I’m thinking about buying this or a powder foundation. If you have tips on good powder foundations, please feel free to the comments field.

16 Kommentarer

 1. 8 maj, 2017 / 08:23

  Sv: Tyckte den var helt okej , inte jätte bra men inte heller jätte kass! Tråkigt att du inte är nöjd med produkten! <3

 2. 8 maj, 2017 / 09:28

  Tycker det är sjukt svårt att hitta en foundation som är bra! Den ska täcka tillräckligt men inte för mycket :3 Sen är jag så blek i hudtonen att oftast finns ingen i min färg. Just nu kör jag på FitMe, inte 100 % nöjd men det är den som passar mig bäst av de jag testat.

  • dixiwonderland
   Författare
   9 maj, 2017 / 09:23

   Jag tror det är MAC som ska ha en väldigt ljus foundation eller om det kanske var Make Up Store. Kolla dom och se ifall dom kanske är rätt nyans? Denna var för ljus för mig då jag har så mycket brun utan sol 😛

 3. 8 maj, 2017 / 10:24

  Vad tråkigt att du blev besviken men det är bra att du delar med dig av det också så att man får veta att den inte är bra! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   9 maj, 2017 / 09:22

   Ja och sen får man komma ihåg att bara för att jag inte tycker om något så betyder det inte att den inte funkar för någon annan 🙂 Men jag kommer alltid vara ärlig.

 4. 8 maj, 2017 / 11:42

  åhnej, vad trist att den inte var som väntat. Jag själv använder mineralfoundation från The Body Shop, den täcker dåligt men jag vill inte täcka så det passar mig perfekt ;P Vill bara skydda liksom ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   9 maj, 2017 / 09:21

   Jag vill ha grym täckning. Denna täcker som sagt okej men gillar inte alls koncistensen så får fortsätta leta 😛

 5. 8 maj, 2017 / 20:18

  Oh no, so annoying that this didn’t work out! I recently bought a NARS foundation and I really like it, maybe you should give that a go! You have a lovely blog here by the way, well done you.. I know how much hard works goes into a blog like this! x

  adelelydia.blogspot.com

  • dixiwonderland
   Författare
   9 maj, 2017 / 09:15

   Sadly we don´t have NARS in Sweden :/ I´ve heard so good stuff about them 🙂

 6. Mia
  8 maj, 2017 / 22:55

  Löspuder undviker jag eftersom det blir så mycket spill och det är så lätt å ba tappa allt och förstöra allt för sig själv haha.
  Budgettips på kompaktpuder är Isadoras Ultra Cover Compact Powder för 150 kr, helt perfekt om man har lite röda partier man vill täcka över, pudret är täckande och har varit populärt länge. Men jag gillar att prova olika produkter så jag har provat det mesta. Är man ute efter en riktigt flawless look och täckande resultat så är Make up Store Dual foundation (låter skrämmande men det är verkligen ett lätt puder) skitbra. Kostar lite mer, runt 230 eller nått sånt.

  • dixiwonderland
   Författare
   9 maj, 2017 / 09:13

   Isadoras Ultra Cover Compact Powder har jag använt i många år men den täcker inte så mycket som jag hade önskat. Tycker det försvinner rätt fort jämfört med en foundation 🙂 Men tack för tipsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.