0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Spenderat några timmar med att skriva kontrakt


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Denna måndagen fick jag hela fyra paket. I det ena fanns denna klänningen som jag tyvärr måste skicka tillbaka och byta storlek på. Jag blir verkligen galen över hur Nakds storlekar skiftar så otroligt mycket. Jag har inte beställt ett enda plagg från dom som faktiskt passat utan jag har fått byta varenda gång. Det är tröttsamt och tidskrävande då man måste hålla koll på alla beställningar/returer och för mig blir det en hel del. Har även haft alla tre hundarna idag men det har gått bra.

Har även spenderat några timmar med att skriva kontrakt. Från och med nästa vecka när jag inte har hundarna längre så vill jag komma igång ordentligt med att fotografera och då behövs kontrakt så att kunderna vet vad dom kan förvänta sig. Detta är verkligen något som jag vill jobba med vid sidan av bloggen så det ska bli kul att se vad som händer. Jag kommer dock aldrig publicera bilderna som jag tar här på bloggen då det är två helt skilda företag så är man intresserad av att följa mig så hänvisar jag till mitt instagram konto eller facebook.

This Monday I got four packages. In one there was this dress that I need to send back and change size. I’m starting to get tired over that Nakd’s sizes varies so much. I have not ordered a single garment from them that actually fit and that I didn´t have to send back. It’s tiring and time consuming when you have to keep track of all orders/returns. Have also had all three dogs today but it has been good.

Have also spent a few hours writing contracts. Next week when I don´t have the dogs anymore, I want to get started with my photographing and then contracts are needed so that customers know what they can expect. This is really something I want to work with beside the blog so it will be fun to see what’s happening. However I will never publish the pictures that I take here on the blog as there are two diferent companies. If you are interested in following me I will refer to my instagram account or facebook.

18 Kommentarer

 1. 12 juni, 2017 / 19:37

  Så jobbigt när man måste hålla på med returer och byten, håller med dig om det! 🙁 Klokt med kontrakt, det låter smart och ha för tydlighetens skull när de köper fotograferingstjänst av dig! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juni, 2017 / 09:15

   Jag tycker det är ett måste om man ska bedriva verksamhet 🙂

 2. 12 juni, 2017 / 19:49

  Så mysiga bilder 🙂

 3. 12 juni, 2017 / 20:39

  men åh vad jobbigt att det är så med storlekar…hatar att retunera, har aldrig beställt något därifrån faktikst

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juni, 2017 / 09:14

   Ja men vill ju få en fullträff på första beställningen 🙂

 4. 12 juni, 2017 / 20:57

  Åh så synd att storlekarna skiftar så mycket… inte lätt att veta vad man ska ha för storlek då!!

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juni, 2017 / 09:14

   Nej jag har aldrig varit med om en hemsida vars storlekar skiljer sig så mycket 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juni, 2017 / 09:13

   Ja iaf när man måste göra det på varje beställning! 🙁

 5. 12 juni, 2017 / 22:20

  åh va kul, då ska jag följa dig på insta 😀

 6. 12 juni, 2017 / 22:21

  Tråkigt att klänningen inte var bra, bökigt då man måste ändra, ibland då jag är osäker skickar jag ef två strl och skickar tillbaka den som är fel, men visst det blir ju en frakkostnad på returen lite onödigt eg

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juni, 2017 / 09:13

   Fast Nakd har varken frakt eller retur kostnad så det påverkas inte men eftersom att jag handlar kontakt så blir det väldigt dyrt att ligga ute med så mycket pengar om jag skulle köpa dubbelt 🙂

 7. 13 juni, 2017 / 08:40

  Åh vad roligt med ditt fotoföretag! Lycka till <3

 8. 13 juni, 2017 / 09:25

  Åh, det är därför jag verkligen aldrig handlar kläder på Internet – orkar inte hålla på att testa grejerna och skicka tillbaka om det inte passar 😉 Spännande med fotograferingsföretaget, lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.