1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Som ni märkte tog jag en liten break i helgen


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Vit / Marinblå / Rosa

Som ni märkte tog jag en liten break i helgen. Det har varit väldigt mycket nu det sista så jag kände att jag helt enkelt bara behövde få vara. Nu är det en ny vecka och min sista vecka med alla hundarna vilket ska bli skönt. Jag älskar hundarna men det tar mycket tid från bloggen så från och med nästa vecka kommer jag kunna jobba 100% med bloggen vilket jag ser fram emot.

Jag har också hittat min Midsommarklänning! Frågan är bara om jag lyckas få tag på den då den just nu är slutsåld men dom inväntar en leverans. Igår försvann den hela tre gånger när jag försökte köpa den. Var så himla arg! Men förhoppningsvis får jag tag på den och då är det bara blommorna kvar sen att planera.


As you might have notice I took a small break this weekend. I have had so much going on so I just felt that I needed some time for myself. This week will be my last with all the dogs and I´m looking forward to it. I love the dogs but they take a lot of my time so now I can soon give the blog 100% of my time.

I also found the perfect dress for Midsummer! The question is just if I can get it because it´s sold out for now but it says that they will get it back in stock soon. Yesterday I tried to buy it three times but it sold out. I was so mad! But I hope I get it because then I only have the flowers to worry about.

16 Kommentarer

 1. 12 juni, 2017 / 08:37

  Tror det var många som tog ett break i helgen ,fina klänningar!<3

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juni, 2017 / 09:25

   Jag brukar jobba dubbelt så mycket på helgerna så för mig var det en stor skillnad 🙂

 2. 12 juni, 2017 / 09:14

  Ohh så fina tunikor, och hoppas att du får tag i din klänning, jag har redan en till midsommar, =D

  Vet du om schampoona är fäegbevarande och uvskydd i?

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juni, 2017 / 09:24

   Åhh kul för dig 😀 Jag hoppas att jag lyckas få tag på min 🙁

 3. 12 juni, 2017 / 09:56

  Du gjorde så rätt i med att ta en paus från bloggen och jättefina plagg! 😀 Kramis

 4. 12 juni, 2017 / 10:34

  Vad bra att du hittat klänningen, som du har letat 😀 Hoppas att du får tag i den i tid!

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juni, 2017 / 09:23

   Ja det hoppas jag också. Igår när jag talade med dom sa dom att det kan ta 2 veckor dock 🙁

 5. 12 juni, 2017 / 12:20

  Ibland behöver man en bloggbreak…man måste ju fixa annat ibland. Hoppas att du får en bra måndag!

 6. 13 juni, 2017 / 12:30

  Att ta en paus ifrån allt ibland är mer än ok, det är livsnödvändigt 🙂 Hoppas du känner dej mer pepp nu! Och superfin klänning verkligen, passar perfekt till midsommar ju 🙂 Älskar modellen på klänningen, kändes väldigt speciell!

  • dixiwonderland
   Författare
   15 juni, 2017 / 10:33

   Den klänningen var dock inte tänkt till midsommar men jag har beställt en nu som förhoppningsvis kommer passa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.