11   23
1   31
5   116
1   80
1   56
31   67
11   75
12   47

Nu har det gått 12 dagar sen vi startade vår challange


Inlägget är reklam för Matsmart.se och innehåller annonslänkar

äggmuffins till frukost

Nu har det gått 12 dagar sen vi startade vår challange

Jag vet inte om ni minns detta men jag skrev den 1 September att vi skulle sluta beställa hem take away/äta ut. Vi har lagt väldigt mycket pengar på take away. Så därför kändes det kul att testa på detta för att se hur mycket vi faktiskt sparar. Nu har det som sagt gått 12 dagar och det har inte varit något problem alls. Här hemma är det jag som gör all mat så genom att beställa hem mat så får jag avlastning, vilket är väldigt skönt. Men jag har insett att planerar jag våra måltider så blir det mycket enklare.

Nu planerar jag varje måltid i förväg och på så sätt kan jag räkna ut hur lång tid det kommer ta samt att jag slipper “vad vi ska äta idag?”. Det blir också enklare att få en mer varierad kost. Till frukost idag blev det äggmuffins. Har ni inte testat detta så rekommenderar jag er att ni gör det. Det finns en massa recept på nätet. Det som inspirerade mig idag var detta. Av vår budget så har vi 700 kronor kvar av 4000 kronor. Men då är också hela frysen fullproppad med mat. Så resten av veckorna kommer vi bara köpa småsaker som frukosttillbehör. I vår matbudget så ingår allt som man kan köpa i en matbutik. Alltså städgrejer och såna saker. I slutet av denna månaden så ska jag skriva en utvärdering av detta för jag misstänker att ni är lika sugna som mig på att se hur mycket pengar vi har sparat.

äggmuffins till frukost

Matsmart har just nu en massa härliga produkter till riktigt bra priser som passar perfekt nu när hösten är här. Det som är bra med Matsmart är att de återvinner sånt som annars skulle ha kastats bort. Varorna får helt enkelt en andra chans. Vi har handlat från Matsmart och är väldigt nöjda. Klicka på bilderna för att komma till produkterna.

Dela

3 Kommentarer

  1. 13 september, 2020 / 08:21

    Intressant 🙂

  2. 13 september, 2020 / 16:31

    Äggmuffins måste jag testa på och så spännande hur det blir med utvärderingen av eran matbudget. 😀 Kramis

  3. 13 september, 2020 / 22:45

    Vad spännande 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.