2   21
2   19
6   29
0   24
2   23
0   23
4   31
0   20

Matsmart | Donerar pengar till arbete mot trafficking

aftonbladet paolos matsmart

Jag har för första gången i mitt liv beställt mat online! Jag är en sån person som beställer allt online, allt förutom mat. Men nu har det hänt och naturligtvis behöver vi ett blogginlägg om detta. Som flera av er vet så har jag tidigare i år testat Paolos pasta några gånger. Men efter skandalen som nyligen kom ut så valde jag precis som många andra att bojkotta märket. Men så läste jag på Aftonbladet att Matsmart hade fått in en massa produkter på Paolos och att trycket hade varit så stort att hemsidan kraschade. Matsmart donerade 350.000 kronor till en organisation som arbetar mot trafficking. Jag tycker detta var den perfekta lösningen för att slänga mat är aldrig okej. Sen tjänar inte Paolo något på denna försäljningen så det är en win win situation.

aftonbladet paolos matsmart

Det var som sagt första gången som jag beställde mat online och första gången som jag använde mig av Matsmart

Priserna jämfört med vad man betalar i butik är absolut bättre. Det tråkiga är väl att utbudet egentligen inte är det bästa. Konkursen mellan kunderna är nog stor så vill man få godbitar så får man vara snabb. Men jag beställde hem hela 9 paket pasta, 3 juicer, 2 fonder, 3 nötmixar, 3 paket med daim och en omega 3 burk för 371 kronor. Det tycker jag är ett väldigt bra pris. Jag är nöjd och kommer garanterat att handla där i framtiden igen om jag hittar något bra erbjudande som jag tycker om. Det som är bra med Matsmart är att deras koncept går ut på att minska matsvinet. Istället för att matbutiker slänger varor som har trasig förpackning eller att datumet snart kommer gå ut så köper de in produkterna och säljer det billigt till oss konsumenter. Har ni testat Matsmart och vad är i så fall era erfarenheter?

Dela

4 Kommentarer

 1. 12 juni, 2020 / 10:14

  Åh, inte testar faktiskt 🙂

 2. 15 juni, 2020 / 20:16

  så bra att de donerar och så passande!

  • dixiwonderland
   Författare
   17 juni, 2020 / 10:21

   Verkligen! Och jag är riktigt nöjd med vår beställning 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.