3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

NEW NEUTRALS REMIXED EYESHADOW PALETTE


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Glossgods.com

NEW NEUTRALS REMIXED EYESHADOW PALETTE

Glossgods släppte denna paletten igår och behöver jag ens säga att jag älskar den? Jag gjorde en First Impression på två av deras tidigare paletter, Dancing in the sky och Look for rainbows. Älskar paletterna även om de har en del fallout. Men färgerna sitter hela dagen och jag har aldrig sett paletter med så galet fint skimmer som dessa.

NEW NEUTRALS REMIXED EYESHADOW PALETTE

Och när det kommer till färg så är jag en fegis. Jag föredrar att ha bruna skuggor till vardags men när jag ska filma då brukar jag gå all in med färg. Den nya paletten som släpptes igår heter New Neutrals Remixed Palette. Den innehåller 7 olika ögonskuggor. 1 duochrome foil flake shade, 2 multichrome shades, 3 duochrome shades, 1 metallic shimmer and 5 matte eyeshadows. Jag sa till Johan att jag önskar mig denna i födelsedagspresent så nu är den på väg hem till mig. Så fin och den kommer vara perfekt nu i höst.

Dela

2 Kommentarer

 1. 3 oktober, 2022 / 18:16

  De här färgerna är ju perfekta, man kan blanda dem även med färggladare skuggor om du någon gång skulle få för dig att prova hihi!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 oktober, 2022 / 09:50

   Ja med en sån här palett så finns det inga gränser. Man kan göra så många olika typer av sminkningar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.