0   8
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Den här veckan började väldigt intensivt


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Yvesrocher.se

Den här veckan började väldigt intensivt

Den här veckan började väldigt intensivt

Igår skickade jag hela 11 paket och som tur är så har majoriteten av dom redan kommit fram. Jag klippte ner Andy (min Monstera Adansonii Albo Variegata) då jag vill att han ska få ännu större blad. Jag behöver börja om då kokospålen tog slut. Men sticklingarna sålde slut på nolltid vilket är skönt för frosten lär komma vilken dag som helst nu.

Den här veckan började väldigt intensivt

Har fått träffa alla vovvarna efter min förkylning och det var ett kärt återseende kan jag lova er! Alla var så himla glada och det är vid såna stunder som jag verkligen älskar mitt jobb. Det kommer komma dagar då det endast är 4 grader ute och regnet piskar en i ansiktet. Men att se hur glada de blir när jag kommer överväger verkligen allt. 16793 steg senare var jag hemma och åt frukost/lunch whatever you wanna call it at 3 pm. Tog en dusch och smörjde in mig med den bästa lotion som jag vet! Doftar underbart men det bästa är att den absorberas in i kroppen så fort. Man känner sig aldrig kletig.

Den här veckan började väldigt intensivt

Sen hade jag en del jobb framför datorn som jag behövde göra men jag hann inte med allt. Och vid 17:45 åkte vi iväg för att handla. Jag har fått en beställning på blommor så vi behövde köpa dom och sen behövde vi köpa hem lite mat. Kan säga att det kommer bli väldigt svårt att hålla vår matbudget denna månaden då vi inkluderar min smörgåstårta i matbudgeten. Vi har knappt 1000 kronor kvar att handla för och det är hela 3 veckor kvar till löning. Jag ska göra mitt bästa för att vi ska lyckas men som idag så var jag tvungen att köpa de ingredienserna som fattades så att jag kunde baka kanelbullar. För er som har missat mitt magiska recept på kanelbullar så får ni klicka er in på länken. Så galet goda! Dagen slutade på 19493 steg.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.