1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

GlossGods First Impression


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Glossgods.com

GlossGods First Impression

Har man följt mig i över 15 års tid. Yes I know it´s crazy men jag har faktiskt varit online i mer än halva mitt liv nu. Och ni som följde mig när min emo period började avta och mer gå över till scene queen vet att jag gärna hade ögonskuggor i regnbågens alla färger. På den tiden ägde jag inte några svarta plagg alls och sa att folk som bär svart är tråkiga människor. Sen blev jag äldre och blev en tråkig människa haha.

GlossGods First Impression

I mitten av Juli så beställde jag hem två ögonskuggspaletter från det svenska märket Glossgods. Och för mig så känns det som att åka tillbaka i tiden igen. Jag som endast har använt bruna skuggor i flera år, ibland lite rosa känner mig som 20 igen när jag gör dessa sminkningarna. Men det är så himla roligt! Här nere hittar ni två videos där jag gör en first impression på båda paletterna. Det kommer komma fler sminkvideos nu längre fram. Jag har äntligen hittat ett sätt att filma som gör att jag får bra ljus. Hoppas att ni gillar dom.

DANCING IN THE SKY EYESHADOW PALETTE

LOOK FOR RAINBOWS EYESHADOW PALETTE

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.