6   64
2   61
46   117
6   37
4   30
0   45
0   53
35   137

Höstmys på hög nivå

barsa

Höstmys på hög nivå

Jag är nog inte den enda som känner mig rädd angående hur Corona situationen ser ut i Sverige men också resten av världen. I våras så tror jag många tog det lite lättare. I somras verkar många ha glömt av att det ens pågick en pandemi och nu när Corona har blossat upp igen så tror man att folk tar det på allvar. Men det är tyvärr inte alla som gör det. Bara nu i veckan träffade vi på en person som inte kände sig helt hundra och som arbetat med en person som har fått bekräftat att den har Corona. Vad gör du ute om du inte känner dig helt hundra och du vet att du har arbetat med någon som faktiskt har Corona? Jag blir så förbannad för då bryr man sig inte om sina medmänniskor.

Ingen vet hur man kommer påverkas av sjukdomen

Personer som har andra sjukdomar överlever medan helt friska personer dör. Ingen går säker och folk måste börja ta sitt ansvar. Känner du minsta symptom så stanna hemma! Hur svårt är det? Min mamma är så pass sjuk nu att hon inte får arbeta längre (hjärtfel och kol). Det har naturligtvis gjort att jag är betydligt mer försiktig än tidigare. Vi försöker handla på tider när det inte är mycket folk i butikerna. Och vi väljer att göra aktiviteter utomhus.

höstmys med brasa och grilla korv
grilla korv över öppen eld

Som igår när vi åkte ut för att grilla korv

Detta är något som jag har velat göra i flera år. Ni vet hur mycket jag älskar att vara ute i naturen. Och just det här med att göra upp en eld är höstmys deluxe. Jag har dock varit lite rädd av mig för det sista man vill är att orsaka en brand. Jag har läst mycket på nätet vad man ska tänka på samt pratat med vänner som är vana skogsmullar. Så igår åkte vi hemifrån redan klockan tio på morgonen. Vi kom fram ca 30 minuter senare och redan då var det mycket folk på plats. Som tur är så var vi på en plats som är väldigt avsides. Min sambo visade sig vara ett riktigt proffs när det kom till att grilla korv. Min första korv hoppade ner i elden haha.

höstmys framför brasan

Kira hade sovit över hos oss natten innan. Dock är hon ingen bra skogsmulle. Hon gnällde från det att vi satte oss till de att jag lämnade henne hos mamma. Hon tycker inte alls att det är kul att bara vara still. Vi har henne på lina så hon kan fortfarande gå runt och utforska men nej det ville hon inte. Vi fick i alla fall några söta kort på oss tillsammans. Sambon fick stå med påsen som vi hade haft korven i för att få hennes uppmärksamhet haha.

Denna dagen var det också en otroligt tjock dimma ute. När vi kom fram så kunde vi inte ens se en meter ut i vattnet. Men när vi skulle hem så hade dimman lättat även om den fortfarande var väldigt tjock. Detta är helt klart något som vi kommer fortsätta göra. Jag älskar verkligen hösten och att kunna göra upp en brasa gör det till ett ultimat höstmys. Men nästa gång så får Kira stanna hemma, vi får ta med oss mer korv och större vedbitar. Enda nackdelen är att man stinker rök efteråt. Men det var det värt.

tjock dimma
Dela

2 Kommentarer

  1. 9 november, 2020 / 13:22

    Så fina ni är du och vovven och det där såg verkligen höstmysigt ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.