0   21
2   23
3   21
4   28
5   32
1   28
5   21
3   35

Mitt nya schampo och balsam från Biolage


Inlägget är reklam för Lyko.se och innehåller annonslänkar

Biolage Ultra Hydra Source Duo schampo och balsam

Sen en månad tillbaka så har jag testat mitt nya schampo från Biolage. Jag hade aldrig hört talas om märket innan jag köpte det så jag visste ingenting. Det grundades samma år som jag föddes (1990) och arbetar kontinuerligt med att minimera miljöpåverkan genom bland annat mer hållbara förpackningar.

För ett par veckor sedan så var jag hos min frisör där vi blekte och nyanserade mitt hår. Som de flesta av oss vet så sliter blekning väldigt mycket på håret. Sen hjälper det inte heller att jag just nu vill ha rakt hår vilket gör att jag plattar det efter att det har tvättats. Även om jag använder min plattång från GHD (20% rabatt) och värmeskydd från Olaplex (20% rabatt) så sliter det lite på håret varje gång. Så största anledningen till varför jag köpte Ultra Hydra Source Duo är för att:

Extra torrt hår behöver extra fukt för att förhindra friss, skadat och flygit hår. Inspirerad av aloe vera plantan som aldrig tycks torka ur, hjälper Ultra Hydra Source Schampo att optimera hårets fuktbalans för ett mjukt, glansigt och återfuktat hår. Schampot hjälper till att kontrollera hårets volym och minimera friss. Balsamet är formulerat med aloe vera juice och aprikoskärnolja som hjälper till att göra ett torrt och tjockare hår mjukt samtidigt som det minimerar friss. Passar för färgbehandlat hår.

I början så upplevde jag att mitt hår blev värre, men detta är vanligt. Det tar 1-2 månader innan håret vänjer sig vid nya produkter. Precis som vår hud. Därför måste man ha tålamod. Nu tvättar jag bara mitt hår en gång i veckan så det kan ta längre tid innan jag märker någon skillnad. Men nu börjar jag uppleva att mitt hår blir mer återfuktat. Det märker jag tydligt då mina naturliga lockar börjar komma tillbaka allt mer. Dock är håret fortfarande jätte frissigt men jag har faktiskt aldrig hittat någon produkt som fungerar mot detta. Än så länge så är jag väldigt nöjd med produkterna och det är väl tur det med tanke på att flaskorna innehåller 1 liter produkt.

Nu under helgen har Lyko 20% på nästan alla produkter.
Passa på att unna dig dina skönhetsfavoriter.

Dela

2 Kommentarer

 1. 26 april, 2020 / 20:14

  Men vad roligt att du märker sån skillnad!! Det är just det med tålamodet också haha, man vill ju gärna se resultat med en gång liksom! Fick hem nya produkter från Hairlust jag ska testa på nu 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   27 april, 2020 / 18:17

   Hoppas att du tycker om dina nya produkter du också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.