3   37
1   27
8   32
7   31
9   37
1   30
3   31
3   33

Mitt nya hår

Frisörsalongen Klipparna Trollhättan

Jag kom nyligen hem från min frisör efter att ha spenderat närmare två timmar där. Tanken var att jag skulle gå dit i April/Maj men det gick inte att vänta längre. Mitt hår såg för jävligt ut och när det inte gick att dölja på bilderna då var det dags att boka tid hos bästa Anna.

Jag har sen flera år tillbaka kört på ombre.

Jag tycker det passar mig väldigt bra då jag inte vill behöva bleka utväxten varannan månad vilket jag annars hade behövt göra. Med ombre kan jag låta håret växa under en väldigt lång tid innan det är dags att fräscha upp det. Sist jag var hos Anna så la hon i en nyansering på det som jag redan hade blekt och det blev så himla fint. Där kan ni också se hur mycket mitt hår har växt under dessa månaderna. Men nyanseringen gick tyvärr ur och jag var tillbaka där jag började.

Frisörsalongen Klipparna Trollhättan

Jag tog med mig en bild till Anna och förklarade hur jag ville ha det. Jag vill ha ombre på ett naturligt sätt. Jag vill kunna få utväxt utan att behöva fixa den varannan månad, att håret ska smälta ihop fint och så ville jag bli av med de röda tonerna i håret. Det har verkligen varit de jobbigaste, att sitta och spela in en video och så ser håret rött ut… Men som ni kan se på resultatet så upplevde Anna alla mina förväntningar.

Före och efterbilder på ombre till askton
Före och efterbilder på ombre till askton

Som ni kan se så är det en enorm förändring

Det kommer ta ett tag att vänja sig vid de kalla tonerna men jag är så himla nöjd! Jag kan säga att jag inte är en lätt kund då jag är lite färgblind när det kommer till mitt hår. Jag vet att jag vill ha mörkare botten och ljusa toppar men jag vet inte riktigt i vilka nyanser. Därför är det så bra att jag har Anna som vägleder mig och ger mig ett sånt här fantastiskt resultat. Jag hade aldrig kunnat uppnå detta själva. Askfärgen som hon har haft i kommer släppa lite efter några tvättar så då blir håret lite ljusare. Följ gärna Anna på hennes instagram.

Dela

14 Kommentarer

 1. 4 mars, 2020 / 19:31

  Åh vad fint det blev och ditt hår är så himla vackert! <3 Kramis

 2. Maria
  4 mars, 2020 / 20:47

  Wow så fint det blev!

 3. 5 mars, 2020 / 08:52

  Men snyggt! 😀 😀

 4. 5 mars, 2020 / 14:16

  Oj vad långt hår du hade innan, samt så fint det vart vilken fin behaglig färg det vart

  • dixiwonderland
   Författare
   5 mars, 2020 / 21:40

   Innan? Jag har inte klippt håret bara blekt och nyanserat det 🙂

 5. 5 mars, 2020 / 21:17

  Supersnyggt och fräscht <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.