5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Mitt huvud är ett stort virrvarr

Mitt huvud är ett stort virrvarr. Jag har nämligen startat det nya året utan en kalender. Förstår inte riktigt hur jag lyckats pussla ihop mina dagar då det är så mycket att hålla koll på men än så länge rullar det på bra. Jag har ändrat mycket när det kommer till mina sociala medier. Jag bloggar på ett annat sätt som jag älskar och responsen från er har varit helt fantastisk.

Statistiken på min instagram har aldrig varit bättre men jag inser också att jag behöver ändra saker för att hinna med allt. Så fort min kalender har kommit så ska jag strukturera upp ett schema för annars kommer det vara omöjligt för mig att driva alla tre företagen och samtidigt ha ett privatliv. Jag behöver lite mer fasta tider när jag ska jobba och med vad, men jag tror det kommer bli jätte bra. Igår tog vi bussen in till stan på grund av det dåliga vädret och åt oss ordentligt mätta på sushi och thaimat. Tiden som jag spenderar med Anne-Marie ger mig så mycket energi. Vi satt i säkert en timma och bara pratade ekonomi, något vi båda tycker är så himla roligt. Jag håller på att arbeta på ett inlägg om just detta så hoppas att ni kommer tycka om det.

Sist men inte minst så måste jag tipsa om en serie som vi kom över igår kväll. Den heter Lerins Lärlingar och handlar om Lars Lerin som är konstnär och som ska undervisa konst med ett super härligt gäng människor som har olika funktionsnedsättningar. Mitt hjärta blev helt varmt när jag såg detta och jag tror många av er också hade älskat serien.

24 Kommentarer

 1. 11 januari, 2018 / 10:14

  har du några tips på hur du gjort för att öka dina följare på instagram?

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:44

   Sen instagram gjorde om sin algoritm så har allt blivit så mycket sämre. Om man inte uppdaterar MINST 2 gånger om dagen så syns man inte alls. Nästan ingen av mina följare ser mina bilder för jag har haft perioder där jag inte uppdaterat på en vecka. Förr kunde man bara scrolla igenom alla bilderna tills man kom till den sista man såg kvällen innan men så är det inte längre. Men om du vill växa på instagram så måste du uppdatera dagligen och vara aktiv med att gilla/kommentera andras bilder.

 2. 11 januari, 2018 / 10:38

  Kalendrar äger, hjälper en så mycket!!

 3. 11 januari, 2018 / 11:07

  Vad skönt att du snart får hem din kalender och bra tips angående serien! 😀 Kramis

 4. 11 januari, 2018 / 11:11

  Måste också införskaffa mig en ordentlig kalender, är så rörigt annars, haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:41

   Du får vara med i min tävling nu då så kanske du vinner en 😉

 5. 11 januari, 2018 / 12:38

  Jag har även sett förhandsvisning på Lerins Lärlingar. Underbar serie!!
  Ibland måste man styra om sitt liv som tar för mycket plats såsom blogglivet och FB./ kram

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:41

   Ja men visst är det en mysig serie? 😀

 6. 11 januari, 2018 / 12:45

  Hoppas du fixar en kalender snart, skulle knappt överleva utan 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:41

   Den kom strax efter att jag hade publicerat detta inlägget xD

 7. 11 januari, 2018 / 13:02

  Åh, förstår hur du känner, jag MÅSTE verkligen ha en kalender eller något system för att hålla ordning på allt! Åh, jag såg en stund på den serien idag, jättehärlig ju! ^^

 8. 11 januari, 2018 / 14:16

  Gud va gott med sushi och thaimat! Blev såå sugen nu!

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:40

   Ja, hade värsta matkoman efteråt xD

 9. 11 januari, 2018 / 14:27

  En kalender är mega bra, jag är beroende av min 😛

 10. 11 januari, 2018 / 14:55

  Utan kalender blir det svårt för min del också 😉

 11. 11 januari, 2018 / 19:59

  skulle nog inte klara mig utan kalender haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:37

   Nej jag känner precis samma sak men roligt nog kom den kort efter att jag publicerat inlägget 😉

 12. Elin
  13 januari, 2018 / 09:32

  Hej!
  Har du köpt dina följare?
  För du har ju typ 15k följare men bara 20-40 likes på varje bild??
  Jag som bara har 500 följare får ju minst 100 likes per bild så du måste köpt dom väll?

  • dixiwonderland
   Författare
   13 januari, 2018 / 10:22

   Nej jag har inte köpt mina följare. När man följer/avföljer kändisar så hamnar man högst upp bland deras följare vilket resulterar i att man får mer följare. Detta gjorde jag under 2 års tid vilket resulterade i mycket följare. Om jag hade köpt följare så hade jag köpt likes och kommentarer också för att få det att se trovärdigt ut. Efter att ha drivit min instagram på Engelska i alla år så valde jag i December att endast rikta i mig på den Svenska marknaden. Jag har flest följare från USA på min instagram och Sverige är på tredjeplats. Därför får jag inte lika mycket kommentarer/likes som tidigare då dom inte förstår Svenska. Sen har Instagram ändrat sin algoritm vilket har påverkat mig väldigt mycket då jag aldrig tidigare var speciellt aktiv. Du kan googla på det så ser du vilka problem det skapat. Så nej Elin, jag måste inte ha köpt mina följare. Jag är för snål för att fuska med en statistik som skulle påverka mitt arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.