0   16
5   23
1   17
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47

Hur du blir den ultimata fashionistan

Innan jag hittade mig själv och vem jag vill vara så hade jag en rätt stor identitetskris. Detta kunde man framför allt se på sättet som jag klädde mig på. Jag bytte stil konstant vilket resulterade i mycket pengar som gick till kläder som aldrig kom till användning. Men nu när jag äntligen vet vad jag tycker om så vill jag dela med mig av hur du blir den ultimata fashionistan.

Skapa dina egna regler och bry dig inte om vad andra tycker

Vi har nog alla fått växa upp med att rött och orange inte matchar men ska jag vara ärlig så tycker jag att dom är en perfekt match. Våga skapa dina egna regler och bry dig inte om vad alla andra tycker. Alla gånger som jag fått höra att jag är för tjock för att gå runt i leggings då det endast är snyggt på smala personer. Hitta det du gillar och våga vara dig oavsett vad folk säger.

Gör dina egna kläder

Alla har inte möjligheten att göra sina egna kläder men om du kan, gör det. Jag älskar att sticka mina egna halsdukar, mössor och även tröjor. Kanske är du duktig på att sy? Varför inte sy om gamla kläder och ha något helt eget och unikt.

Hitta dina färger

Jag tycker blått är så himla fint på andra men jag själv trivs inte alls i det. Däremot så älskar jag beige, rosa och bruna nyanser. Har man mörk hy så är starka färger väldigt fint och har man rött/orange hår så är gult och grön väldigt fina kontraster.

Hitta ett märke som ger dig det du behöver

Är man osäker när det kommer till kläder. Man vet inte vad som går ihop eller hur man ska styla så kan ett bra tips vara att hitta ett märke som man tycker väldigt mycket om. Genom att köpa mycket kläder från samma märke så kommer det bli enklare att styla ihop outfits då varje designer försöker ta fram kollektioner där plaggen ska gå bra ihop med varandra.

36 Kommentarer

 1. 11 januari, 2018 / 16:34

  Jättebra och inspirerande inlägg! Kram

 2. 11 januari, 2018 / 18:46

  Sånt himla bra inlägg med så kloka tips!! 🙂 Jag är verkligen inte där än, men bara att bli mer medveten om dessa punkter lär få mig att ha bättre struktur i garderoben och i min egna stil! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:38

   Åh va roligt att du känner så 😀

 3. 11 januari, 2018 / 19:18

  Så bra tips 😀

 4. 11 januari, 2018 / 19:55

  Åh hihi jag är sååå lite fashionista, inte direkt att jag eftersträvar det heller, hihi.
  Svar: Men din bästa vän 1 gång i veckan var ändå inte dåligt. Ah men det är ju så trist när man liksom bor i samma stad och knappt kan få till det. De flesta av mina närmsta vänner bor ju här i Uddevalla liksom.

 5. 11 januari, 2018 / 20:16

  såå söt rosa jacka!! 🙂

 6. 11 januari, 2018 / 20:24

  Men alltså älskar halsduken, såå jäkla snygg!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:37

   Åhh tack 😀 Har gjort den själv så det gör mig glad att andra gillar den 😀

 7. 11 januari, 2018 / 21:37

  Jag tycker att leggings passar till alla kroppsformer och det var onödiga kommentarer som du fick. Jättebra tips du delar med dig av! Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:36

   Jag har fått en massa såna kommentarer men det biter inte på mig eftersom att jag fortfarande bor i mina svarta leggings 😉

 8. 11 januari, 2018 / 21:41

  SÅÅÅ HIMLA BRA INLÄGG!! <33 bästa duu!!

 9. Marcus
  12 januari, 2018 / 00:54

  Va fin blogg du har 🙂 har själv precis börjat blogga, skriver om min vardag och mode! Kika gärna in den på woxthers.blogg.se 🙂

 10. 12 januari, 2018 / 01:00

  men vilken mysig halsduk du har så mysiga halsdukar ofta

  ja men ja kände att det är fööör mycket tankar om allt nu o ja en stor grubblare så varför inte

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:35

   Tack, betyder mycket när jag gjort halsduken själv 😀

 11. 12 januari, 2018 / 09:39

  Bästa tipsen, som vanligt, hehe. Önskar att jag hade läst det här inlägget när jag var yngre & helt vilse i kläd- & stildjungeln :p

 12. 12 januari, 2018 / 13:47

  Bra tips!! 🙂

 13. 12 januari, 2018 / 16:02

  Så bra!! Älskar outfiten du har på bilden!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.