0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Om jag förlovar mig


Detta inlägget är i annonssamarbete med vanbruun.com

Den 28 Oktober i år har jag och Johan varit tillsammans i 10 år. Det känns overkligt när man börjar fundera på hur många dagar det faktiskt är. Vi har vuxit upp tillsammans och fått dela glädje med sorg, skratt och tårar.

Min bästa vän är förlovad och har varit det i många år. Hon och hennes sambo firade 10 år tillsammans förra året och jag är så glad att både hon och jag har hittat våra kärlekar. Saken är den att ingen av mina tjejkompisar är singlar. Båda Annisarna är förlovade och visst har förlovning kommit in även i mina tankar. Jag har alltid sagt att om jag förlovar mig så ska det vara en riktig bling bling ring. Den behöver absolut inte vara dyr men den ska vara långt ifrån enkel.

Hos Vanbruun kan du hittar ringar i alla möjliga färger, designs och prisklasser. Dom har fri frakt och öppet köp i 90 dagar. Dom erbjuder även fri gravyr. Och ni vet hur mycket jag älskar fina förpackningar. Vanbruun erbjuder verkligen lyxiga förpackningar som höjer den speciella känslan. Om jag skulle förlova mig så skulle jag vilja ha något liknande ringarna på bilden. Som ni vet så älskar jag detaljer så därför vill jag ha en ring där det händer något. En slät ring är så långt ifrån min personlighet. Jag vill ha något kreativt som visar vem jag är. I vanliga fall så använder jag endast smycken i guld men av någon anledning så vill jag inte att min förlovningsring ska vara i det. Visst är det fint men jag har alltid föreställt mig min förlovningsring i silver eller vitt guld. Det känns som att det funkar bäst till alla olika tänkbara outfits. Men när det väl är dags så får vi se vad det blir. Jag kanske gör en helomvändning. Svårt att veta när man aldrig haft en förlovningsring på fingret. Det viktigaste är att det känns rätt då den förhoppningsvis ska sitta där resten av livet. Vigselringen har jag inte ens börjat fundera på men känner att det är bäst att ta en ring i taget haha. Jag skulle tycka att det vore jätte roligt om ni läsare som är förlovade vill berätta hur er förlovning gick till. Blev ni helt överraskade eller fattade ni alla beslut tillsammans? Och naturligtvis, hur ser er ring ut?


Detta inlägget är i annonssamarbete med vanbruun.com

34 Kommentarer

 1. 10 januari, 2018 / 18:41

  Riktigt fin ring!

 2. 10 januari, 2018 / 18:54

  Jag är förlovad med min sambo. Både jag och han har en vanlig slät guldring. Det är lite galet när man inser hur fort tiden går. Grattis till 10 år 🙂

 3. 10 januari, 2018 / 19:36

  Så fina!!

 4. 10 januari, 2018 / 20:50

  Så fin ring!!

 5. 10 januari, 2018 / 20:51

  Så kul och få veta hur dina ring-tankar går!! 😀 Jag är helt på din sida, det ska vara blingbling och något som händer i ringen, den får gärna vara stilfull och tidsren i övrigt med en större diamant, eller en stor och små på sidorna. 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   11 januari, 2018 / 09:13

   Haha vi verkar vara mer lika än vad vi tror 😉

 6. 10 januari, 2018 / 21:20

  Jag o killen har varit i hop i 10 år oxå i maj

 7. 10 januari, 2018 / 21:22

  Såååå himla fina, bling bling är aldrig fel!! ?✨

 8. 10 januari, 2018 / 22:02

  Dom har så otroligt fina ringar! Kram

 9. 10 januari, 2018 / 22:13

  Tycker du verka vara en så himla fin och härlig person! Precis som du älskar jag att läsa Bianca Ingrossos blogg och blir alltid lika glad över dina varma och kloka kommentarer där. Du sprider så mycket glädje i bloggvärlden <3

  • dixiwonderland
   Författare
   11 januari, 2018 / 09:12

   Men hallå! Du kan ju inte skriva sånt till mig för jag blir så emotional <3 Tusen tack för att du uppfattar mig så, det betyder mycket 🙂

 10. 10 januari, 2018 / 22:36

  Jätte fina ringar 🙂

 11. 11 januari, 2018 / 00:17

  ja det är så himla mysigt

  vi va på en resa till italien där maken går ner som sej bör på knä mitt på piazza navona stora torg mitt bland alla och fria . Jag sa JA såklart och tyckte alla tittade på mej ha ha mej ja fint o speciellt va det =)
  även om det är hemma eller på något ställer spelar ingen roll det är emellan er o just då finns det bara ni =)

  • dixiwonderland
   Författare
   11 januari, 2018 / 09:11

   Haha vi har inte nått 10 år än 😉 Men tack 😀

 12. 11 januari, 2018 / 08:37

  Underbart att ni har varit tillsammans så många år <3 Jag är förlovad och gift och vi bytte ringar på en herrgård över en bit mat. Romantiskt och känslorna var överallt 🙂 Lycka.

  • dixiwonderland
   Författare
   11 januari, 2018 / 09:11

   Åhh det låter underbart 😀 Tack för att du delar med dig :*

 13. 11 januari, 2018 / 09:43

  Jag vaknade en julaftonsmorgon bredvid min sambo som typ låg och tittade på mig och sen sprang iväg och hämtade en en liten julklapp och när jag öppnade så låg det en ask med ringar och då frågade han om jag ville förlova mig. Jag hade verkligen ingen aning om det, han hade ju pratat om det men trodde mest att det var en skoj grej.

  Vi har enkla ringar, faktiskt är det så att det blev fel ringar ifrån dom han beställde och min är dessutom lite stor så vi har tänkt byta när vi hittar någon annan men jag kommer fortfarande hålla mig till silver eller titan och kanske bara någon diamant eller något, jag är inte mycket för bling bling men en liten sten måste man väl ha, haha! 🙂

  Grattis till era 10år!

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:45

   Men gud va roligt 😀 Gällande ringar så är vi alla olika och det är tur att det finns så många olika varianter att välja på 🙂

 14. 11 januari, 2018 / 21:11

  Våran förlovning var något vi kom fram till ihop, så ingen överraskning här inte. Jag fick inte en ring utan ett armband, för det gav min mans pappa till hans mamma när de förlovade sig. När vi gifte oss förra året köpte vi varsin ring i vitt guld. Min har ett mönster som ser ut som glittrande stenar och hans är putsad i mitten. Är otroligt nöjd med våra smycken.

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2018 / 11:36

   Låter super fina 😀 Tack för att du delade med dig :*

 15. 12 januari, 2018 / 17:54

  Åh, jag vill förlova mig! Synd bara att jag inte är ihop med någon, haha.

  • dixiwonderland
   Författare
   13 januari, 2018 / 10:25

   Haha men söta du! Du får förlova dig med dig själv 😉

 16. Maria
  13 januari, 2018 / 11:52

  Vi va på resa i Karibien.. bodde ute på en ö som knappt va bebodd. På en strand helt själva gick han ner på knä och friade! Hade ingen aning!!! ♡ 1 år senare gifte vi oss! (Det här vi alltid sagt båda två, om man friar så ska man gifta sig inom ca 1 år! Förstå mig inte på folk som är förlovade i fler flera år…förlovning är ju liksom ingenting egentligen. Det är ju när man väl är gifta som man har ”beviset” )
  Mina ringar är i vitt guld, den ena med en stor diamant och den andra med massa små diamanter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.