4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Mitt nya hår

Mitt nya hår

Sist jag besökte Anna, min frisör var i November 2021. Kort därefter så gick hon på mammaledighet men nu är hon äntligen tillbaka. Jag har problem med gråa hårstrån. Som jag har skrivit tidigare så använder jag denna sprayen för att täcka de gråa hårstråna. Men nu när utväxten hade blivit så brutalt stor och de gråa hårstråna var ca 8 cm så var det bara för mycket.

Mitt nya hår

Anna är så otroligt duktig och sist när jag var hos henne i November 2021 så hittade jag äntligen min färg. Jag hade en period där jag bara blev ljusare och ljusare. Men insåg sen att mörkbrunt med en varm ton passar mig perfekt. Igår blekte vi utväxten, la i en nyansering och klippte av ca 5 cm av topparna och klippte även upp håret för att ge det mer volym. Jag är så himla nöjd!

Mitt nya hår

Mitt hår behövde verkligen denna uppfräschningen och jag är så tacksam över att Anna kunde ta emot mig innan min födelsedag som är nu nästa vecka. Nu ska jag bara se till att investera i bra hårinpackningar. Jag gör aldrig hårinpackningar vilket jag verkligen borde. Sen vill jag även hitta ett tjockare hårband så att jag kan börja göra heatless curls. Nu stylar jag endast håret när jag ska fotografera eller filma men det sliter ändå på håret. Och håret är fortfarande inte så långt som jag vill ha det så ska försöka sluta med värmeverktyg.

Mitt nya hår
Dela

2 Kommentarer

 1. 22 september, 2022 / 15:50

  Åh så fint håret blev!!! 😀 Du är så duktig som orkar gömma de grå hårstråna, jag bara väntar själv på att de ska börja på mig nu för blir ju så mörk om vintern men kommer ju aldrig orka dölja det haha 😉 Och älskar kommentaren från i somras att du inte fick bli blöt så att din spray skulle börja rinna ner i ansiktet XD

  • dixiwonderland
   Författare
   25 september, 2022 / 13:51

   Då skulle du varit med när jag skulle ner till en vän i Göteborg. Hade bett honom ta paraply då det skulle regna. Tog han med sig paraply? Nej! Så jag lånade hans keps. Det var bara det att han hade duschat innan och inte hunnit torka håret så när jag tog av min kepsen så var hela min spray utkletad i pannan 🙄 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.