0   24
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Min Alla Hjärtans Dag bukett Kärlek

Inlägget är reklam för Interflora.se och innehåller annonslänkar
Min Alla Hjärtans Dag bukett Kärlek
Nu är det endast två dagar kvar till Alla Hjärtans Dag. Har du inte hunnit beställa din bukett så rekommenderar jag att du gör det omgående då trycket på blombuden kommer vara väldigt högt i år på grund av pandemin.

Min bukett kom idag och jag valde buketten Kärlek. Den skiljer sig väldigt mycket från vad jag normalt väljer (så få färger som möjligt). Men jag kände att vi närmar oss våren och jag behöver få in lite färg. Buketten ser exakt ut som på bilderna på hemsidan. Blir alltid lika nöjd när jag beställer från Interflora.

Här hittar du Alla Hjärtans Dag buketterna

Min Alla Hjärtans Dag bukett Kärlek

Som jag skrev tidigare i veckan så vet jag inte vad vi ska äta på Alla Hjärtans Dag. Men när jag frågade sambon så sa han bestämt hamburgare. Så hamburgare får det bli. Även om min sambo aldrig lagar mat så tyckte han att vi skulle köpa en hamburgarpress för att få så perfekta hamburgare som möjligt. Lite överdrivet tycker jag men sa att han kunde få det i Alla Hjärtans Dag present av mig haha.

Solen skiner så vi tänkte ta och gå ut och gå en promenad. Blir betydligt mycket mindre promenader nu när vi inte har Kira längre. Då var jag ute 3-4 gånger per dag och nu får man vara glad om man ens kommer ut. Men jag hoppas att snön smälter bort snart och att det är fritt fram att börja motionera igen. Ser verkligen så mycket fram emot kommande månader. Och ni kommer snart få veta varför. Hoppas att ni kommer få en super mysig helg. Vi har inga direkta planer men är det fint väder så kanske vi åker iväg någonstans över dagen.

Dela

10 Kommentarer

 1. 13 februari, 2021 / 07:06

  Jättefin bukett!! Kram

 2. 13 februari, 2021 / 16:58

  Oh så vacker bukett =D

 3. 14 februari, 2021 / 19:24

  Underbar bukett <3 Hoppas hamburgarna blev goda idag <3

 4. 15 februari, 2021 / 11:25

  VIlken underbar bukett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.