4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Köp din Alla Hjärtans Dag bukett nu innan de är försent

Inlägget är reklam för Interflora.se och innehåller annonslänkar
Köp din Alla Hjärtans Dag bukett nu innan de är försent

Alla hjärtans dag

Nu på Söndag är det kärlekens dag. Förra året var vi ute och åt middag tillsammans med Ljung och Carro. Vi körde en dubbeldejt. I år kommer vi vara hemma. Jag har ingen aning om vad vi ska äta. Det enda jag vet är att vi ska äta Creme Brulee till efterrätt. Om ni har tips på någon god middag så får ni gärna dela med er bland kommentarerna.
Köp din Alla Hjärtans Dag bukett nu innan de är försent
I år är det extra många vill skicka blomsterhälsningar till Alla hjärtans dag. Beställningar till den 14 februari kan därför i vissa fall komma att levereras lördag 13 februari.

För att försäkra er om att ni kommer kunna få tag i en Alla hjärtans dag bukett så hade jag beställt så fort som möjligt. Jag beställde min redan för 2 veckor sedan. Man kan själv välja leveransdatum på Interfloras hemsida när man gör sin beställning. Många butiker har även gått ut med att de vill att man hör av sig i god tid så att de beställer in tillräckligt med blommor. Jag valde att få min bukett nu på Fredag då jag vet att det kommer vara så mycket leveranser denna helgen.

Här hittar du Alla Hjärtans Dag buketterna

Köp din Alla Hjärtans Dag bukett nu innan de är försent

Röda rosor är det som säljer mest på Alla hjärtans dag. Men jag hade inte blivit glad om min sambo köpt en bukett röda rosor till mig haha. För er som inte vet så tycker jag inte om rött. Därför ska man inte stirra sig blind utan det finns andra buketter som inte innehåller röda rosor eller rött för den delen. Oavsett vad man tycker om så finns det en bukett för alla.

Här hittar du buketter som inte har rött i sig

Och har man ingen kärlek att ge blommorna till så tycker jag att man ska unna sig själv en fin bukett eller någon i ens närhet. Alla blir glada av att få blommor. Och det roligaste är att överraska någon som inte alls förväntar sig det.

Dela

8 Kommentarer

 1. 8 februari, 2021 / 21:55

  Buketten som heter ”Pastellrosor” var ju verkligen helt magiskt fin! Kanske får beställa hem en sån till mig själv tror jag 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   11 februari, 2021 / 14:03

   Det tycker jag absolut att du ska göra 😀

 2. 10 februari, 2021 / 18:37

  Så många fina buketter och vad smarrig efterrätt ni har planerat! Vi ska hämta lyx-pizza och köpa charkisar/ostar till efterrätt, längtar så mycket efter den myskvällen! <3 Haha, jag förstår det där med att det måste vara "rätt" blommor i "rätt" färg när man får en bukett, så viktigt ju! 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   11 februari, 2021 / 14:02

   Det lät inte helt fel 😀 Blev ju nyfiken på vad lyx pizza är för något? 😀

 3. 11 februari, 2021 / 19:46

  så fina!! älskar buketter 😀

 4. 12 februari, 2021 / 08:49

  Åh så många fina buketter!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   12 februari, 2021 / 13:39

   Ja det är inte lätt att välja vilken man vill ha 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.