0   19
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Inredning med personlig stil

Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med Lillasoffbutiken.se | Reklam

Något som jag alltid tycker är spännande när man träffar nya människor är att få följa med dom hem och se hur de bor. Precis som vår klädstil säger en hel del om vem vi är som person, så gör även vår inredning det. Skulle man komma hem till oss så tror jag att de första ordet många skulle säga är djungel. Med tanke på alla mina växter som är överallt. Min inredningsstil är väldigt naturlig. Jag vill gärna ha möbler i trä och dekorationer i naturliga material. Tex så har jag korgar till växterna som är gjorda av naturmaterial.

Lilla Soffbutiken slog upp dörrarna 1991 i Göteborg. Butiken på Linneplatsen är indelad i olika rum med sju olika inredningsstilar. Med en lång erfarenhet inom inredningsbranschen kan du med möbler och inredning från Lilla Soffbutiken skapa en personlig stil i ditt hem.
Inredning med personlig stil
Inredning med personlig stil

Något som jag drömmer om är ett stort vackert köksbord gjort i trä.
Där man kan slå sig ner för en god middag med vänner eller använda som arbetsyta.

Inredning med personlig stil

Något annat som jag tycker är så himla fint och som man ofta kan se i Amerikanska hem är när man går in och i hallen så står det ett bord liknande detta runda med en stor vacker blombukett och coffee table books. Jag tycker det är så himla snyggt. Och desto mer ytor jag har att placera blombuketter desto gladare blir jag.

Det som jag framför allt gillar med Lilla Soffbutiken är att de har allt på ett och samma ställe. Det går en röd tråd genom hela hemsidan vilket gör att om du fastnar för en viss stil så kan du köpa det mesta på en och samma plats. Det underlättar alltid. Dessutom blir det enklare att behålla den röda tråden i ens inredning om produkterna är noggrant utvalda av butiken själv. Förutom möbler så säljer de även sängkläder, lampor, mattor, spelar och så mycket mer. På hemsidan kan ni även ta del av deras sju inredningsstilar.

Dela

10 Kommentarer

 1. 11 februari, 2021 / 13:55

  Åh så mycket snyggt!!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   11 februari, 2021 / 14:02

   Verkligen 😍 Finns så mycket som jag vill ha från den hemsidan! Längtar tills vi flyttar för då vet jag vart jag ska shoppa 😁

 2. 11 februari, 2021 / 19:04

  Inredningen är ju så otroligt kul! Och som du sa, det bordet i hallen är drömmen 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   12 februari, 2021 / 13:40

   Ja visst är det fint 😀 Hittade så mycket fint tack vare detta samarbetet!

 3. 12 februari, 2021 / 08:16

  Massor med fint! 🙂

 4. 12 februari, 2021 / 10:54

  Håller med, så sjukt fint med sådana stora buketter utplacerade i hemmet 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.