3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Ofta kan jag få lite panik av att inte ha något att göra


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Idag har jag inte haft några som helst planer. Ofta kan jag få lite panik av att inte ha något att göra men dagar som denna brukar bli fullbokade i alla fall. Tanken var att jag skulle fotograferat mina Midsommar bilder men vädret har inte varit det bästa idag. Känns som att det är höst ute så kallt är det. Vi får ge det ett försök imorgon istället. Jag hoppas bara att vi hinner men det tror jag att vi gör.

Ägnade flera timmar idag åt att storstäda vårt badrum. Tog ut allt och började med att skura av väggarna. Sen dammsög jag golvet, tvättade av det och sen tvättade jag av alla listerna. Handfatet, duschen och slutligen hela toaletten. Blir verkligen galen på allt damm som lägger sig precis överallt. Spelar ingen roll hur mycket man dammsuger eller tvättar av så kommer det lika snabbt tillbaka. Men nu är badrummet rent från topp till tå vilket känns väldigt skönt.

Annars så har jag fakturerat. Nu under sommaren så är det inte alls lika mycket jobb som under hösten och vintern. Många har semester så man märker tydligt att det minskar. Men jag är väldigt glad över att se att min statistik växer trots att det är sommar. Ska bli väldigt spännande att se hur det kommer utvecklas nu i höst. Jag måste även ge Boozt beröm för ett otroligt kundbemötande. När jag skulle lägga en beställning där igår så gick det inte att välja ombud. Jag försökte i över en timma men det slutade med att jag fick ringa Anne-Marie och be henne göra beställningen åt mig. Hörde av mig till Boozt och bad om att få kompensation för detta då det inte är okej att hemsidan slutar fungera på det sättet. Dom hörde av sig idag och sa att vi får 10% rabatt på ordern som plåster på såret. Det kallat jag grym kundservice och det gör att jag bara vill handla där ännu mer. Nu ska jag se Vaiana som äntligen har kommit ut på Netflix och fortsätta äta min choklad. Hoppas att ni får en fin Midsommar imorgon.

10 Kommentarer

 1. 21 juni, 2018 / 21:09

  Det är verkligen så viktigt med bra kundservice, det gör så mycket! 😀

 2. 21 juni, 2018 / 21:57

  Blir också galen på allt damm som är öööööverallt!!!! Vad bra att du fick kompensation för problemet, det krävs inte så mycket ibland. Blir så trött på vissa affärer som inte kompenserar för nånting alls.. Tack och hej säger man till dom då..

  • dixiwonderland
   Författare
   22 juni, 2018 / 16:29

   Ja det håller jag med dig om. Det kostar inte företaget mycket att ge kompensation. Dom vinner betydligt mer på det än vad dom förlorar 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 juni, 2018 / 16:29

   Skönt att det blir rent men mindre tråkigt att man måste städa xD

 3. 22 juni, 2018 / 07:22

  Så galet tråkigt att göra, men SÅ HIMLA skönt när man verkligen har storstädat sådär!! STOR kram finaste <3

  • dixiwonderland
   Författare
   22 juni, 2018 / 16:28

   Ja toaletten och köket är de värsta platserna att städa för det är så många jobbiga ställen att komma åt men som du skriver, när det är gjort då blir man nöjd 🙂

 4. 22 juni, 2018 / 09:31

  Ibland behöver man ju såna dagar, vi är ju såna som jämt jobbar så när en oplanerad dag dyker upp ska man passa på att njuta 😉 Vilken bra kundservice dem har där, sånt gillas! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.