1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Middag på West Coast Göteborg

En alkoholfri drink med smak av passionsfrukt

Gratinerade musslor med pommes frites, grillad citron, ingefärssyrad kål

Vi checkade in på hotellet vid tre och halv fyra hade vi bokat bord på West Coast som ligger i Gothia Tower. Tanken hade varit att äta senare men tiderna hade blivit bokade. Dock blev detta perfekt så vi satte oss till bords och hade en så himla mysig middag tillsammans. Både jag och min sambo älskar att äta god mat och det fick vi verkligen uppleva. Som alltid så beställde jag in en alkoholfri drink och denna var så magiskt god! Till förrätt så åt jag musslor och jag blev grymt imponerad över hur alla dessa ingredienserna tillsammans gav en sån smakupplevelse. Utan varandra så var dom inte så jätte goda men så fort man fick upp allt tillsammans så blev det en wow effekt i mun.

Flankstek, oxkind, kantareller, linser, rödvinssky, potatispuré & sidfläsk

Min huvudrätt var helt okej men tråkig nog så var min mat kall när den blev serverad. Så himla tråkigt och jag kunde faktiskt inte med att skicka tillbaka den. Att slänga mat tar emot i hjärtat men det var lite tråkigt att den var lite kall för det förstörde smakupplevelsen. Men gott var det absolut och sen vet ni att jag älskar när jag får mycket sås. Detta var andra gången som jag åt på West Coast. Ni kanske minns att jag åt där när jag och min bestie besökte Upper House i November? Kan varmt rekommendera dom och det bästa är att de serverar mat tidigt. Oftast öppnar de flesta ställena vid fem men här kan man boka bord redan klockan tre på eftermiddagen.

Dela

3 Kommentarer

  1. 17 december, 2019 / 10:15

    Åh vad härligt att maten smakade så bra och det ser verkligen gott ut! <3 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.