14   35
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

En mysig dag i Göteborg

Sena kvällar och tidiga morgnar. Det är så denna veckan har sett ut för mig. I Tisdags arbetade jag 10 timmar! Det gick bra på morgonen men när klockan hade passerat 18:00 och det var två timmar kvar då gick det segt. Kom hem halv nio, ställde mig och lagade mat och sen var det bara att hoppa ner i sängen för jag skulle upp och jobba klockan sju. Men det går väldigt bra på jobbet. Även fast jag har varit där i 1 månad snart så känns allt fortfarande lite som en dröm. Det är svårt att greppa att jag har ett arbete som gör mig så glad varje dag.
Men jag ska inte sticka under stolen med att det tar på krafterna. Förutom att tiden aldrig räcker till längre så har jag väldigt dåligt samvete över Bonzo. Han har tagit detta väldigt bra men det känns inte okej att han ska vara ensam 8 timmar per dag. Olivia tar naturligtvis ut honom men jag känner inte att det är tillräckligt med sällskap för honom. Både idag och imorgon ska han få åka med till min sambos jobb. Jag slutar klockan 22:15 ikväll och imorgon slutar jag 18:00. Men jag har pratat lite med Olivia och vi ska prata mer nu på Söndag och se om vi kan lösa det på ett bättre sätt.
Igår efter jobbet så tog jag tåget ner till Göteborg. Jag och bestie hade en super härlig dag där nere. Hon skämde bort mig ordentligt med att bjuda mig på 5 stjärnigt spa på Upper House. Men innan vi gick till spat så hade jag bokat bord på West Coast som ligger i Gothia Towers. Vi åt en jätte god middag tillsammans och så överraskade jag henne med en födelsedagspresent. Vi har egentligen redan get varandra presenter men jag ville överraska henne lite extra. Jag tänker att jag berättar mer om spat i ett annat inlägg då jag även vloggade där.
Dela

8 Kommentarer

 1. 8 november, 2019 / 06:09

  Men guuu vad underbart att höra att du trivs så bra vännen! Och kan vi snälla ta en stund för hur gott det såg ut?? kram

 2. 8 november, 2019 / 09:07

  Men gud så mysigt, maten såg minst sagt drömmig ut också! 😀

 3. 8 november, 2019 / 10:03

  Åhh verkar ju underbart!! Förstår att jobbet tar på krafterna men så roligt att du trivs och allt, det jobbet förtjänar du verkligen!! 😀 Så himla härligt med spa också, vilken lyx!! :’)

 4. Marie
  8 november, 2019 / 20:17

  Tack än en gång för den fina presenten 😃🥰❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.