2   31
22   46
79   61
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Juliusberg växtuthyrning åt företag


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Juliusberg.se

Som ni vet så bor jag i en djungel här hemma. Ca 40 växter i en lägenhet på 33 kvm. Jag älskar det och mår så himla bra av att ha alla växterna här hemma. Även om jag tyvärr inte har samma tid som innan så försöker jag hinna med att pyssla om dom. Inte bara för att dom behöver det utan för att jag mår så himla bra av det.

Det är något som jag saknar på min arbetsplats. Vi har inga växter och det är riktigt tråkigt. Växterna ger liv åt rummen och hjälper till att rena luften (dock behöver man extremt mycket växter och rätt växter för att uppnå detta). Jag har haft funderingar om att ta in växter men saken är den att ingen skulle ha tid att ta hand om dom. Även om man köper den enklaste av växter så behöver de pysslas om precis som alla andra.

Därför är jag väldigt glad över att få göra detta samarbetet tillsammans med Juliusberg som erbjuder växter och skötsel av dom. Det är ett familjeföretag som lever i samma anda som jag själv. Växter får oss att må bra och gör stor skillnad i inredningen. Därför erbjuder dom sina tjänster åt företag i Stockholm.

Jag önskar att mitt andra jobb hade kunnat anlita Juliusberg för jag är helt säker på att alla hade tyckt om att ha gröna växter omkring sig. Jag vet ju själv hur bra jag mår här hemma med alla mina älsklingar. Och med tanke på hur många timmar som man spenderar på jobbet så kan jag garantera att växterna verkligen hade piggat upp vardagen. Har du ett företag i Stockholm som är i behov av lite mer grönt. Tveka inte på att kontakta Juliusberg för att få fina växter och bättre miljö på arbetsplatsen.

Dela

2 Kommentarer

  1. 16 december, 2019 / 15:39

    Vilket roligt samarbete du hade! 😀 Kramis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.