4   22
6   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg blev en sån besvikelse i år… Detta är en tradition som jag har gjort nästan varje år i 10 års tid. Förra året blev det aldrig av så jag var extra pepp inför detta året. Det var svin kallt ute så jag hade på mig två stickade tröjor och min kappa. När vi väl kom in så möttes vi av den underbara musiken och all fejk snö som får det hela att känna som ett winter wonderland. Men efter ett par meter så slutar fejk snön helt plötsligt och istället möts man av ett hav av människor. Det var så mycket folk att man fick stå i kö bara för att ta sig fram.

Jag är rätt säker på att det var på gränsen till att de inte fick släppa in mer folk så trångt var det. Under alla de åren som jag har varit där så har jag aldrig varit med om att det har varit så mycket folk. Inte ens under de bästa sommardagarna. Det förstörde tyvärr hela upplevelsen då man inte kunde stanna eller gå hur man ville. Folk var irriterade och jag som har svårt för stora folkmassor och trånga utrymmen ville faktiskt bara därifrån.

Det bästa med Jul på Liseberg är de små stånden. Det doftade så gott när man gick förbi de rostade mandlarna. Naturligtvis köpte vi med oss en påse. Så himla gott! Sen köpte vi även en del julklappar som vi vet kommer uppskattas väldigt mycket. I mitt val av julklappar så försöker jag alltid lägga ner extra mycket kärlek på det som jag ger bort. Och nu i och med de nya jobbet så tillåter ekonomin att jag faktiskt kan ge de där speciella julklapparna som jag alltid har velat ge. Jag personligen tycker alltid att det är så mycket roligare att ge julklappar än att få. Det bästa är att få slå in julklapparna men det kommer ett inlägg om det senare i veckan.

Dela

4 Kommentarer

 1. 17 december, 2019 / 18:53

  Nej vad trist att det var så mycket folk så att det blev en besvikelse! Det är typ min dröm att få åka till Göteborg och gå på jul på Liseberg eftersom jag är både julgalen och aldrig faktiskt varit där. 🙂 Men som du säger så förstör det så mycket när det är för fullpackat, man vill kunna gå och ta sig fram fritt… :-*

  • dixiwonderland
   Författare
   18 december, 2019 / 09:29

   Hoppas att det är en massa snö när du kommer dit 😀 Då är det som bäst! I år hade de snålat ordentligt med fejksnön vilket var så himla tråkigt 🙁 Samt att allt folk gjorde det omöjligt för en att ta sig fram.

 2. 18 december, 2019 / 10:02

  men åååh vad mysigt! vill verkligen dit 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   23 december, 2019 / 08:57

   Jag är dock besviken över detta året. De hade knappt använt någon julsnö till skillnad från tidigare år 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.