0   6
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Media Kit

Hoppas att ni har haft en fin påskhelg. Jag önskar att vi hade spenderat mer tid utomhus men jag har haft en massa jobb framför datorn i vanlig ordning. Igår hade vi 15 grader varmt och idag ska det bli 16 grader. Underbart! Nu är det dags att packa ner vinterjackorna och kängorna.

Idag har jag en växt som ska skickas. Sen ska jag gå en promenad med Smilla. Hem och äta en sallad innan det är dags att filma en video. Och på tal om video. Kul att så många av er uppskattade min Smink rutin 2022. Hade inte räknat med så många visningar på den. Och igår kom det ut en ny unboxing video som gav mig fyrverkerier på Youtube så det känns super kul. Den videon som jag ska filma idag innehåller två växter som har varit nerpackade i 10 dagar… Med andra ord så lär de vara döda. Men det blir förmodligen en sjukt spännande video om inte annat haha.

media kit

Mitt växtkonto växer som ogräs. Bara i natt så hade jag fått runt 250 likes och 17 nya följare. Det gör mig så himla glad för min stora dröm är naturligtvis att få jobba med det jag älskar. Så igår kväll satt jag och skrev mitt media kit. Media kit är ett CV för sociala medier. Och sen har jag mailat ut det till ett flertal företag. Även om jag inte har jätte många följare än så är mina följare extremt aktiva.

Media Kit

Vissa som har 10.000 följare får kanske ca 300 likes på sina bilder. Jag har mindre än hälften så många följare men snittar på 1500 likes på mina bilder. Den bilden som har fått mest likes av mina bilder är uppe i 5298. Det är mer än antalet följare. Så tack vare att jag har en extremt bra exponering så hoppas jag att det kommer kunna bli några samarbeten framöver. Det vore så otroligt roligt att få arbeta med mina växter. Det är verkligen min stora passion i livet och jag tror starkt på att man ska jobba med det som man älskar.

Dela

6 Kommentarer

 1. 19 april, 2022 / 09:56

  Men vad kul att det växer så bra! Har också ett media kit och tycker verkligen det är så bra för samarbetspartners att få lära känna en bättre 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   19 april, 2022 / 17:23

   Kul att du också har ett media kit 😀

 2. 19 april, 2022 / 10:09

  Här har det också varit riktigt varmt och skönt de sista dagarna.
  Roligt att du får så bra feedback på dina inlägg, både på youtube och instagram! Jag tycker det är svårt att veta hur man ska få fler följare och framförallt aktiva följare. Det är knepigt!
  Hoppas du haft en fin påsk! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   19 april, 2022 / 17:25

   Mina följare på mina andra konton är inte alls lika aktiva som de är på dixiplant. Skillnaden är enorm. Men jag tror mycket har med att göra att jag lägger ner enormt många timmar på att svara på alla meddelanden och kommentarer som jag får. Jag skapar en relation med de som följer mig vilket jag tror vi båda tycker är väldigt roligt 🙂

 3. 19 april, 2022 / 23:09

  Men vad roligt att det går framåt! 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.