4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46
0   28

En stor stinkande hög med koskit

En stor stinkande hög med koskit

Igår var vi ute i Öresjö då bonden hade kommit och lämnat en stor stinkande hög med koskit. Vi kunde endast fylla en av fem pallkragar då vi behöver ca 11 säckar med jord samt mer koskit. Jag känner mig lite stressad över att få klart pallkragarna då det endast är några få veckor kvar innan alla växterna ska planteras ut. Här kommer kontrollfreaket in men jag mår bra av att saker blir gjort i tid. Jag skulle aldrig vänta sista minuten med något. Men jag tror det kommer bli jätte bra och det ska bli så himla skönt att få plantera ut alla blommorna. Även om vi bara har bott i kaoset i snart 3 månader så är det skönt när allt försvinner ut.

Och nu är det som sagt inte långt kvar till Maj vilket också betyder att Bonzos födelsedag snart är här. Det har gått 1,5 år sen han lämnade oss men saknaden är fortfarande så fruktansvärt jobbig att leva med. Det är också den stora anledningen till varför jag jobbar så himla mycket. Jag orkar inte stanna upp för jag vet att det bara kommer resultera i att jag gråter. Vi har fortfarande kvar alla hans saker. Jag sa till min sambo att vi kan slänga Bonzos gamla säng när min sambo känner sig redo men den står fortfarande kvar. Vi behöll sängen då den fortfarande doftade Bonzo.

Den 8 Maj så är det även även 2 år sedan som vi förlorade Foxie. 2020 kom med så fruktansvärt mycket sorg. Att förlora tre familjemedlemmar inom loppet av 9 månader tog fruktansvärt hårt på mig. Men sorg är något som vi alla kommer få uppleva, tyvärr. Den går aldrig över hur många år som passerar. Man lär sig leva med saknaden men det betyder inte att det gör mindre ont.

Solen strålar och utanför mitt fönster så har körsbärsblommorna börjat blomma. Idag ska jag ut och gå en promenad med Smilla. Sen ska jag hem och duscha, sminka mig. Vid två kommer min bestie hit så jag ska bjuda henne på middag och när hon sedan har åkt hem så ska jag filma tre videos. Och försöka få klart dom innan kvällens slut. Lång arbetsdag med andra ord. Men imorgon har jag inget planerat så det ska bli skönt med en lite lugnare dag efter denna veckan.

Dela

4 Kommentarer

  1. 21 april, 2022 / 16:56

    Vad jobbigt att det känns stressigt med blommorna och jag är också en kontrollmänniska. Åh saknaden kommer alltid att vara där för husdjur är helt underbara. Du var verkligen en fantastisk matte till Bonzo som fick ett underbart liv med dig. Kramis <3

  2. 22 april, 2022 / 18:31

    vad underbart att ha körsbärsblommor utanför fönstret 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.