6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Min sminkrutin 2022 | Tutorial


Reklamlänkar för Kicks.se, Sephora.se & Lyko.se

Jag har fått flera förfrågningar om att börja skriva mer om smink men även göra fler sminkvideos på min Youtube kanal. Så för ca tre veckor sedan spelade jag in en video där jag filmar hela min sminkrutin. Jag valde att inte snabbspola något i videon för jag vill att ni ska få den exakta tiden som det tar för mig att sminka mig. För det tar tid och det är också därför jag endast sminkar mig om jag ska filma/fotografera eller om vi ska iväg.

Jag är väldigt bekväm med att vara osminkad. När jag var yngre så kunde jag vara väldigt obekväm med att visa mig utan smink men idag bryr jag mig inte. Jag har alltid haft ”problem” med min hud. Jag har väldigt röda kinder vilket stör mig samt så får jag i perioder lätt finnar. Trodde det skulle avta när man blev vuxen men nej jag kan fortfarande se ut som att jag precis har kommit i puberteten.

Min sminkrutin 2022

För mig så är smink något roligt. Naturligtvis så känner jag mig snygg med smink men jag kan känna mig fin utan det också. Men när ni ser Min sminkrutin 2022 så förstår ni varför jag inte sminkar mig varje dag. Det tar fruktansvärt lång tid och smink är väldigt dyrt. Desto mer jag använder mina produkter desto snabbare tar de slut. Så därför sminkar jag mig inte varje dag. Jag hoppas att ni tycker om videon. Här nere så har jag länkat alla produkterna som jag använder och det är en hel del. Vissa produkter har jag bytt ut då de inte går att köpa länge eller ej finns i Sverige.

Primer: MAC Prep + Prime Fix
Foundation: Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10
Concealer: Tarte Shape Tape Concealer 12B Faire beige
Puder: Isadora Velvet Touch Ultra Cover Compact Power Spf 20 60 Fair Porcelain
Contour: Anastasia Contour Kit Light To Medium
Highlight: Ofra Cosmetics OFRA X Nikkie Tutorials
Rouge: Too Faced Fruit Coctail Duo Blush
Ögonbrynspenna: Anastasia Brow Wiz Dark Brown
Ögonprimer: Yves Rocher Ögonprimer
Ögonskuggspalette: Morphe 35O Supernatural Glow Artistry Palette
Kajal: Shiseido Kajal Inkartist 09 Nippon noir
Eyeliner: Superliner Perfect Slim Eyeliner
Ögonfransböjare: Shiseido
Mascara: Maybelline Lash Sensational Sky High
Lösögonfransar: Ardell 105

Dela

6 Kommentarer

 1. 14 april, 2022 / 18:07

  Jag har använt många av dessa produkter! De är så bra!

 2. 14 april, 2022 / 20:47

  Så kul att få ta del av 🙂

 3. Maria
  16 april, 2022 / 18:56

  Gillade mycket! Tycker du är så duktig. Och igenkänning på eyelinern 😂 använder också det och har gjort i mer än halva livet, men är ändå inte bra på det 🙈😅
  Har även samma problem med platta ögonfransar som pekar neråt, så svårt med mascara som pallar hålla upp dem 🙃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.