0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

En solig och varm vårdag

En solig och varm vårdag

Vilket väder vi har haft idag! Strålande sol och inte ett moln på himlen. Vi åkte ut för att handla hem mat men vi stannade även hos Blomsterlandet för det var dags att plantera i fönsterlådorna ute i Öresjö. Vädret var alldeles för fint för att bara sitta inne hela dagen.

När vi kom ut till Öresjö så skulle min sambos farmor och farfar precis äta lunch så min sambo gjorde dom sällskap medan jag planterade. Jag startade dagen med att äta påskmat till frukost så jag var fortfarande mätt. Som jag älskar att vara ute i trädgården och greja. Det ger mig sån enorm lycka. Och farmor och farfar var överlyckliga över att vi kom förbi men de blev ännu gladare när de såg att vi hade med oss blommor. De delar ju samma kärlek till blommor som jag har.

Som jag nämnde igår så fick vi upp alla pallkragarna. Det är svårt att se på bilderna hur fruktansvärt ojämn marken är. Jag var rädd att pallkragarna skulle bli väldigt vingliga men det blev väldigt bra. Nu inväntar vi att bonden ska komma med gödsel så att vi kan fylla pallkragarna. Vi ska ha kartonger i botten, det har man för att förhindra ogräs. Sen ska vi varva med kogödsel och blomjord för att göra jorden näringsrik. Detta kommer jag naturligtvis filma. Men jag längtar så mycket efter att få plantera ut alla mina odlingar.

Som ni kan se så växer det på ordentligt här hemma. Nu är det exakt en månad kvar innan det ska planteras ut. Så länge vi inte får någon frost chock i Maj men det tror jag inte att vi kommer få. Man vet aldrig men förhoppningsvis så håller detta vädret i sig. Vi ska ha mellan 13-15 grader denna veckan som kommer. Så himla skönt. Jag har verkligen längtat efter att få gå ut utan jacka.

Dela

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.