1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Måndagen kom med åska och regn

Måndagen kom med åska och regn. Jag är så lycklig över att det regnar. Först och främst för att jag nu kan konstatera att jag faktiskt har pollen, två för att grönskan verkligen behövde regn och tre för att jag kanske kommer kunna fotografera med lupiner i alla fall nu när dom får vatten och kan växa till sig.

Jag har strukit över allt som skulle göras idag. Fick sålt min kamera så den skickade jag iväg idag, hämtade ut ett annat paket som innehöll min väska men det visade sig att den var för liten och att jag nu måste skicka tillbaka den. Har varit i samtal med min hyresvärd, felanmält att idioterna som delar ut reklam är för lata för att ta med den ner så dom lämnar den bara i trappuppgången. Detta är tredje gången som jag anmäler detta. Varit ute två gånger med Bonzo och pussat en massa på honom. Ibland kan jag få dåligt samvete över att jag spenderar för lite tid med honom. Städat lägenheten har jag också gjort och nu ska jag strax börja med maten.

Hela kylen är full med mat och jag älskar det. Testade hummus för första gången i helgen och jag förstår varför alla tjatar så mycket om det, så gott! Idag ska vi äta kyckling men jag vet inte riktigt vad vi ska ha till så jag får se vad vi har hemma. Gott kommer det bli oavsett. Bjuder på lite bilder som jag fotograferat nu under Maj. Hur har eran start på veckan varit?

12 Kommentarer

 1. 28 maj, 2018 / 20:09

  Superfina bilder! Vi skulle också behöva lite regn. Hade jag fått bestämma så hade det varit soligt och varmt på dagarna och regnat på nätterna, en perfekt mix. Det är ju så ljust här uppe hela nätterna också, så lite regn nattetid hade kanske gjort det enklare att sova 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 maj, 2018 / 10:00

   Minst två dar i veckan behöver det regna men jag förstår dig :/ Vi är ju inte vana vid att ha så bra väder xD

 2. 28 maj, 2018 / 20:09

  Du tar så fina bilder!!!

 3. 28 maj, 2018 / 20:47

  Visst är det skönt med lite regn och åska då och då, rensa ur lite i luften =)

  • dixiwonderland
   Författare
   29 maj, 2018 / 09:59

   Ja det är verkligen ett måste när temperaturen är så hög som den är 🙂

 4. 29 maj, 2018 / 09:44

  Här är det inget regn i sikte än på ett par dagar.. .

  • dixiwonderland
   Författare
   29 maj, 2018 / 09:58

   Jag trodde aldrig att vi skulle få regn men hoppas att ni också får regn snart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.