3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Maj börjar gå mot sitt slut men vilken månad detta har varit


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Maj börjar gå mot sitt slut men vilken månad detta har varit. Ett tag trodde jag aldrig att värmen skulle komma och sen fick vi en helt magisk månad med sol och värme. Igår hade vi ett riktigt åskoväder här men jag älskade det! Vi behövde verkligen få regn och nu väntar en vecka med riktigt varmt väder igen.

Klänning/Farina for Nakd

Förra året ville jag så gärna fotografera vid dessa träden men vi hann aldrig med det innan de vissnade. Är så himla glad att jag bor på en plats som erbjuder såna här små guldkorn i olika hörn. Svårt att tro att det är fullt med byggnader runt omkring. Klänningen är en stor favorit från förra året och den fanns faktiskt kvar. Jag har denna klänningen även i vitt som jag älskar.

Idag borde jag få hem en ny klänning som jag har beställt. Hoppas att den kommer motsvara förväntningarna för jag behöver mer vardagsklänningar. Många av mina klänningar är lite för fina för att ha till vardags. Köper ofta klänningar framför allt för att ta fina bilder och sen inser man att man knappt har något att ha på sig, men det håller jag på att ändra på nu. Har hittat en jeanskjol som jag gillar väldigt mycket. Jag som sa att jag hatade alla 90-tals trender som kommer tillbaka men jag har lärt mig att jag alltid är sist att hoppa på trenderna haha. Får se om det blir något köp. Har verkligen inga bra erfarenheter när det kommer till jeansstorlekar just nu.

20 Kommentarer

 1. 29 maj, 2018 / 10:29

  Så spännande med en ny klänning, så fint att ha under sommaren! Kan inte förstå att det gått så fort! Kram

 2. 29 maj, 2018 / 10:45

  Bilderna blev verkligen superfina på dig! 😀 Kramis

 3. 29 maj, 2018 / 10:46

  Wow vilka träd! såå fina bilder!!

 4. 29 maj, 2018 / 12:04

  Skönt med lite åska och regn, här uppe i norr får vi bara värme just nu så det är riktigt torrt 😳

  • dixiwonderland
   Författare
   30 maj, 2018 / 10:07

   Så var det hos oss också så vi behövde verkligen regnet 😛

 5. 29 maj, 2018 / 14:47

  Åh, så skönt att ni fick lite åska och regn, det skulle behövas här också! Jag vet att jag har sagt det förut, men jag ÄLSKAR verkligen den lila färgen på dig, passar dig så bra! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.