3   28
0   22
3   46
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Det finns inget mer magiskt än att få gå på vägarna bredvid rapsfälten


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Det finns inget mer magiskt än att få gå på vägarna bredvid rapsfälten. Jag känner en sån enorm frihet av att få stå där, andas in den friska luften och njuta över hur fantastisk svensk sommar faktiskt är. När vi fotograferade dessa bilderna så blåste det väldigt mycket vilket inte gjorde fotograferingen speciellt enkel. När man fotograferar i direkt solljus så är det jobbigt redan som det är men jag tycker vi fick till den känslan som jag ville ha.

Sandaler/Tommy Hilfiger – Klänning/Farina for Nakd – Väska/Dune London
Armband/Guldfynd by Bianca & Jane König – Bh/Dorina

Jag älskar denna klänningen så himla mycket. Den har allt jag vill att en klänning ska ha. Väldigt urringad både fram och bak men mer bohemisk än så här går det inte att få en klänning. Men den stora snackisen får ändå bli min nya väska! Som jag skrev tidigare så måste min systemkamera få plats och det fick den inte. Korgen är hård som bara den och trots att jag tog bort objektivet så fick inte kameran plats. Men jag kunde inte med att skicka tillbaka väskan då jag verkligen älskar den.

Nu ska jag sätta mig och redigera fler bilder från igår. När vi åker iväg på locations så brukar vi fotografera flera outfits samtidigt. Dock borde jag ha lärt mig nu att det sällan blir bra. Men åker man en bit så är det dumt att inte köra flera looks samtidigt. Vi får se ifall ni kommer tycka om de bilderna när jag publicerar dom. Hoppas att ni får en fin dag.

16 Kommentarer

 1. 23 maj, 2018 / 09:52

  Väskan är verkligen fin! Ja hela outfiten, den är så somrig! 😀

 2. 23 maj, 2018 / 11:49

  Visst är det fint 🙂

 3. 23 maj, 2018 / 11:58

  sv: absolut kan jag försöka fixa ett inlägg om mitt hår. Tar med dina frågor i mitt kommande svarsinlägg 🙂

  sååå fina och somriga bilder!!

 4. 23 maj, 2018 / 13:49

  Så fint med all Raps som är ute nu..!! 😀

 5. Jonna
  23 maj, 2018 / 18:50

  Så underbara bilder! 😍☀️

 6. 23 maj, 2018 / 20:50

  så härliga bilder 😀

 7. 23 maj, 2018 / 21:20

  Såååå fint!! Önskar att vi också hade rapsfält här uppe… Drömmen att fota med häst 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 maj, 2018 / 07:46

   Ja verkligen! Dock så är inte rapsen så fina som de var förra året då det inte regnar alls och är extremt varmt 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.